Cancan ultimă oră

Iulia Albu, despre relația pe care o are cu iubitul ei: „Este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele”

Publicat: 20 iun. 2021

În ultimii ani, Iulia Albu a fost foarte discretă în ceea ce privește viața personală. Astfel că multă vreme nu s-au știut foarte multe detalii despre bărbatul care reușește să o facă fericită pe Iulia, dar cum toate au început, iată că, acum, designer-ul a decis să spună lucrurilor pe nume.

Invitată de Cătălin Măruță în podcast-ul pe care-l realizează, Iulia Albu a făcut declarații despre bărbatul pe care-l iubește. Potrivit acesteia, actualul partener este omul lângă care Iulia se vede trăind pentru tot restul vieții.

„Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele. Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul.

Cel mai important este să ai lângă tine o persoană care să-ți poată spune că greșești într-un fel în care să nu te simți rănită sau să simți că nu ești ceea ce trebuie.„, a declarat Iulia Albu.

Cum l-a cunoscut Iulia Albu pe actualul partener

„A fost cel mai de succes blind date din istorie. Nu știam absolut nimic unul despre celălalt. El nu mai venise de foarte mult timp în România, nu știa cine sunt. Nu știa de găină … Iar eu nu știam nimic despre el.

O prietenă comună ne-a făcut lipeala. Mi-a sus că ieșim la masă și la masă a apărut Mike. (…) După prima întâlnire eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. A fost așa un sentiment puternic de revoltă. Era foarte arogant. După o lună m-a sunat și mi-a spus să ne întâlnim și de atunci nu ne-am mai despărțit. „, a mai povestit Iulia.

Adauga un comentariu