Cultural

Iulia Albu face furori pe Instagram cu aparițiile sale îndrăznețe. Ce spune creatoarea de modă despre căsătorie și copii

Publicat: 24 iun. 2022
Iulia Albu Instagram
Iulia Albu se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze provocatoare.

Controversata creatoare de modă Iulia Albu face furori pe Instagram cu aparițiile sale îndrăznețe. Aceasta se mândrește cu un fizic de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii inedite. Cu toate că a fost implicată în numeroase scandaluri în lumea mondenă, Iulia Albu nu ține cont de criticile celor din jur și se bucură din plin de viață. Vedeta radiază de fericire alături de iubitul ei, iar pe plan profesional se bucură de succes. Iulia Albu a vorbit recent despre bărbatul care i-a cucerit inima, dar și despre planurile sale de viitor. Iată ce spune creatoarea de modă despre căsătorie și copii.

Iulia Albu face furori pe Instagram în ținute îndrăznețe

La vârsta de 40 de ani, Iulia Albu se declară o femeie fericită și împlinită. Celebra creatoare de modă are o carieră impresionantă, iar în viața privată se declară împlinită. Cu toate că a trecut print-un divorț scandalos de Mihai Albu, aceasta se mândrește cu fiica ei superbă și iubește din nou.

Iulia Albu este extrem de activă și pe rețelele de socializare unde postează fotografii în ipostaze sexy. Vedeta arată spectaculos și face furori cu formele sale fără cusur. Aceasta a dezvăluit recent cum reușește să arate atât de bine și care sunt trucurile ei de înfrumusețare.

,,Nu sunt o persoană care stă doar în saloane de frumusețe, pentru că muncesc foarte mult. Mănânc extrem de sănătos, dar am o dietă variată, nu îmi plac salatele. Nu consider că o persoană se poate alimenta sănătos doar mâncând salată și bând apă cu lămâie. Mi se pare ridicol, mai ales pentru o persoană care face sport. Cel mai important lucru este că am grijă să beau foarte, foarte multă apă.

Nu mai mănânc zahăr. Ar fi foarte simplu să spun: Nu fac nimic, așa mă trezesc dimineața. Fac foarte mult sport, nu mai mănânc zahăr. Am o singură zi pe săptămână în care mănânc zahăr. Nu mai mănânc gluten și fac foarte multă muncă. O muncă dificilă și o muncă pe care toate femeile încearcă să o depună.”, a mărturisit faimosul critic de modă.

Dincolo de cariera de succes, Iulia Albu se declară o femeie împlinită și pe plan personal. Aceasta se mândrește cu fiica ei, Mikaela, din mariajul cu Mihai Albu, și radiază de fericire alături de iubitul ei. Aceasta are planuri mărețe de viitor și își dorește să se recăsătorească.

De viața de familie se bucură din plin și Andreea Ibacka, soția lui Cabral. Aceasta postează pe Instagram fotografii în ipostaze tandre alături de partenerul ei de viață și este mai fericită ca oricând de când a devenit mamă.

O altă vedetă care se mândrește cu familia ei frumoasă este Ileana Badiu. Aceasta atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene și are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei.

Ce planuri de viitor are celebra creatoare de modă

Iulia Albu iubește din nou și radiază de fericire alături de iubitul ei, Mike. Bărbatul locuia în Londra, însă după ce a cunoscut-o pe creatoarea de modă, s-a mutat definitiv în România. Cei doi formează un cuplu discret, însă au planuri mărețe de viitor. Iulia Albu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei și au planuri de căsătorie. Mai mult, aceștia își doresc să devină părinți.

,,Este o discuţie foarte lungă despre nuntă. Această pandemie a dat multă lume peste cap. Cu siguranţă în momentul în care ne vom căsători vom face ceva special, iar asta nu înseamnă neapărat ceva grandios. Pentru că o nuntă grandioasă nu este, din punctul meu de vedere, ceva de marcat. Mi se pare important ca, prin ceea ce faci, să laşi o urmă, chiar dacă urma asta e făcută din gesturi mici. Nu grandioase. Aşa şi cu nunta. Avem ceva în minte, dar ne dorim foarte tare ca ceea ce vom face să fie o surpriză. (…) Nu văd nicio problemă în a face un copil la această vârstă. Nu am văzut nicio problemă nici în a face un copil la 29 de ani, cum a fost Mikaela.”, a declarat aceasta.

Iulia Albu și iubitul ei își doresc să facă marele pas și să își unească destinele, însă nu au stabilit când va avea loc marele eveniment. Până atunci, creatoarea de modă și partenerul ei de viață se bucură din plin de viață și nu ezită să se răsfețe în vacanțe de lux ori de câte ori au ocazia.

Iulia Albu se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze provocatoare. Celebra creatoare de modă se bucură de succes în carieră, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită alături de iubitul ei.
Adauga un comentariu