Magazin

Iulia Albu il desfiinteaza pe Bogdan Vladau, dupa ce a numit-o „paparuda”

Publicat: 17 ian. 2016
1

Iulia Albu l-a desfiintat pe Bogdan Vladau intr-o postare pe Facebook, dupa ce a aflat ca acesta a numit-o ”paparuda retardata”.

„Dragi tovarasi, un anume incert si insipid Bogdan Vladau, prezentator de chiloti in cluburi reprofilat in cantaret, care in urma cu ceva timp a omorat o femeie pe trecerea de pietoni, gaseste potrivit sa comenteze, intr-un limbaj meltenesc, fireste, un anume articol publicat de EVZ”, si-a inceput ea postarea.

Iulia Albu nu a ezitat sa-l critice pe Vladau pentru greselile gramaticale pe care acesta le face. Ea a scris ca Vladau este ”o persoana semianalfabeta care scrie «sa maritat» in loc de «s-a maritat»”.

In continuare, aceasta face o adevarata analiza pe text presarata cu ironii acide:  zic sa ne distram cu o savuroasa analiza pe text. 1. «Domnisoara aici de fata a fost pseudo model» – PSEUD(O)- elem. „fals”, „(aparent) asemanator”, „inselator, neadevarat”, „pretins”. (model. Nici nu as fi avut de ce sa o fac, avand o pregatire superioara solida. Cu alte cuvinte, nu am defilat prin cluburi in chiloti ca domnisorul in cauza. Stiu, nasol, asta este, unii reusesc si fara sa stea «sa»”.

Iar postarea nu se opreste aici. Dupa ce i-a aratat ca nu stie limba romana, Iulia Albu i-a explicat lui Bogdan Vladau si de ce, in viziunea ei, el nu este deloc un barbat fatal: ”„2. «… si cu siguranta nu vede bine deloc» – Aici recunosc, nu vad foarte bine… Si cu siguranta nu vad CUM vad altii, dar mai ales, CUM SE vad altii pe ei insisi. NU dragul meu, NU ESTI un barbat fatal. Ma ierti daca, din punctul meu de vedere ramai un oarecare baietas de oras, imbracat cocalareste si fara nicio prespectiva stilistica. Dar la ARGUMENTAREA punctului meu de vedere revenim imediat…”.

3. «… altfel nu se marita cu cine sa maritat» – Really? M-am maritat, stiu ca nu intelegi ce incerc sa spun, uite, in traducere pentru tine «MAM maritat» :))))) cu cine am dorit. Cu un barbat care nu avea burta pe care sa o dea jos prin lipoaspiratie (face referire la un articol despre o asemenea interventie suferita de Bogdan Vladau, n.r.) si care nu avea implant de par la 30 de ani. «MAM» maritat cu un om inteligent, care nu defila in chiloti prin cluburi si care scria corect romaneste”, mai continua aceasta.

Iulia Albu s-a aparat si fata de acuzatia ca nu ar fi pregatita din punct de vedere profesional:  „4. «… ce sa mai vorbim de studii de moda inalte!» – Nu, nu, HAI sa vorbim! Pentru ca «inalt» evident nu inseamna pentru Bogdan Vlalau ce inseamna pentru noi, «retarzii» cu diploma. Ce inseamna pentru tine, Bogdan Vlalau, «inalt»? Te referi la inaltimea la care reglezi «sa»-ua? Pentru ca stii, unii nu trebuie sa stam nici «sa», nici «pe sa» pentru a fi inalti. Hai sa vorbim, Bogdan Vlalau, de studiile mele inalte, ca doar stie toata lumea cat de mult imi place asta. VREI?”.

„5. «Doamne cine apare la televizor in tara asta» – Iti spun eu cine. NU TU”, a scris Iulia Albu in finalul postarii.

Comentarii
Adauga un comentariu