Cancan

Iulia Albu, impresionată de iubitul ei. Vedeta și-ar dori să rămână însărcinată din nou

Publicat: 21 ian. 2022
Iulia Albu cu o pălărie pe cap
Bianca Drăgușanu a avut o reacție furibundă către Iulia Albu, după ce a spus că pozele ei nu reflectă realitatea

Îndrăgita vedetă Iulia Albu a precizat recent că și-ar dori să rămână însărcinată din nou, fashionista fiind fericită alături de iubitul ei. Iulia trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de iubire alături de Mihai Alexandru, un bărbat foarte discret în ceea ce privește persoana sa. Așadar, nu ar fi exclus ca în curând Mikaela Albu să aibă un frățior sau o soră.

Iulia Albu trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de un bărbat misterios, cei doi fiind împreună de câțiva ani. Însă, pe cât de expusă este ea, pe atât de discret și secretos este el, iar cei doi nu se afișează niciodată la evenimente publice. Cu toate acestea, fosta soție a lui Mihai Albu nu ascunde faptul că este foarte fericită și vorbește numai în termeni laudativi cu privire la partenerul ei de viață.

Iulia Albu ar vrea să rămână însărcinată din nou

Iulia Albu are o fiică superbă din prima căsnicie, Mikaela, care a împlinit 12 ani toamna trecută. Însă după divorțul scandalos de celebrul ei soț, Iulia și-a refăcut viața și are o relație foarte frumoasă alături de iubitul său. Astfel, celebrul critic de modă a mărturisit că își dorește să devină mamă pentru a doua oară.

Iulia a precizat de curând că își dorește să aibă copii cu iubitul ei și visează să-și mărească familia. În plus, ea este foarte încântată de relația pe care fiica ei o are cu Mihai Alexandru. Astfel, Iulia Albu a precizat că este extraordinar să ai alături un bărbat care îți iubește copilul de parcă ar fi al lui.

„Mi se pare normal ca fiecare să se gândească la lucrul acesta, mi se pare că este un gest responsabil și este ceva care ar trebui privit ca o normalitate”, a spus Iulia Albu.

Ce declară Iulia Albu despre iubitul ei

Iulia Albu și Mihai Alexandru trăiesc de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste. Pentru a fi împreună, bărbatul a renunțat la carierea lui din străinătate și s-a stabilit în România, unde Iulia își desfășoară activitatea. Invitată recent în emisiunea Xtra Night Show, designerul i-a spus lui Dan Capatos că iubitul ei are întotdeauna dreptate și că mereu a știut să o sfătuiască în carieră. Vedeta a declarat că partenerul ei de viață a văzut lucruri pe care ea nu le-a văzut și că întotdeauna a știut care e calea cea bună pentru ea.

„El mi-a spus întodeauna când să plec. El a fost omul care m-a împins ca să pot zbura, când nu am avut curajul să fac acel lucru”, a spus criticul de modă.

În altă ordine de idei, rămâne de văzut dacă Iulia Albu își dorește atât de mult copii încât să rămână din nou însărcinată ori va apela la o altă metodă, și anume adopția.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare
Adauga un comentariu