Cancan

Iulia Albu l-a umilit pe Cătălin Botezatu în emisiunea lui Măruță. Ce acuzații i-a adus

Publicat: 21 iun. 2021
Iulia Albu e la cuțite cu Cătălin Botezatu și l-a jignit dur pe creatorul de modă

Recent, Iulia Albu a avut o intervenție dură și l-a umilit pe cunoscutul creator de modă Cătălin Botezatu, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Totul s-a întâmplat după ce Iulia Albu și Cătălin Botezatu au purtat, telefonic, o discuție foarte tensionată. Astfel, la un moment dat, Iulia a făcut insinuări cu privire la orientarea sexuală a lui Botezatu și de aici a pornit totul.

Recent, a avut loc o confruntare istorică între Cătălin Botezatu și Iulia Albu în podcastul lui Cătălin Măruță! Astfel, după niște vorbe aruncate de Iulia Albu s-a ajuns la un conflict cu totul neașteptat! Iulia Albu și Cătălin Botezatu au avut o conversație telefonică destul de tensionată în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

De ce nu se înțeleg cei doi foști jurați de la „Bravo, ai stil”

Vedeta nu a ocolit absolut niciun subiect. Măruță a întrebat-o pe fashionistă din ce cauză nu se mai înțelege cu Botezatu, iar fosta jurată de la „Bravo, ai stil” a spus de unde au pornit disensiunile dintre cei doi. Iulia a spus că pe parcursul emisiunii de la Kanal D, unde au împărțit platoul de televiziune, nu au avut prea multe intimități.

Publicul a văzut încă din primul episod al concursului de modă de la Kanal D că cei doi nu se au la suflet. Iulia a mărturisit pentru prima oară cum a început râca între ei. Aceasta a afirmat că Mihai, fostul ei soț, și-ar fi dorit ca ea să își facă rochia de mireasă la Cătălin Botezatu, dar ea l-a refuzat pentru bunul ei prieten Răzvan Ciobanu. Din acel moment au început animozitățile dintre cei doi. Măruță l-a sunat pe Bote ca să încerce o împăcare cu Iulia, însă a ieșit extrem de prost.

Iulia Albu l-a umilit pe Cătălin Botezatu

Bote a avut un ton calm și a fost pe pace, până când Iulia Albu a scăpat o întrebare despre care s-a vorbit mulți ani. Are legătură cu orientarea sexuală a lui Botezatu.

„Nu ne-am vorbit de când a plecat de la noi. Ea chiar a purtat o rochie semnată Botezatu la Columbeanu. Trebuie să își facă rochia la creatorul pe care îl dorește. Asta nici nu contează. Noi ne-am înțeles foarte bine la «Bravo, ai stil»”, a spus Botezatu contrazicând varianta Iuliei Albu despre cum s-au înțeles la Kanal D.

La un moment dat, Cătălin Botezatu l-a întrebat pe Măruță cum s-a îmbrăcat Iulia pentru podcastul său. Astfel, fosta soție a lui Mihai Albu a fost surprinsă de faptul că designerul are astfel de curiozități. Aceea a fost clipa în care totul a sărit în aer.

„Măi, lui Cătălin nu îi plac bărbații? Scuzați, pot să spun asta pe podcast? Te pupăm, Cătă, nu am zis nimic! Să ai o zi bună! Păi n-a spus el la tine la podcast?”, a spus Iulia lăsându-l pe Cătălin Măruță cu gura căscată și roșu la față.

Bote a fost deranjat de insinuările vedetei

Toată această poveste cu orientarea sexuală a designerului Cătălin Botezatu durează de mult timp. Și aceasta din cauza unor declarații controversate făcute de acesta. Astfel, Bote a recunoscut la un moment dat că nu ar spune „nu” unei relații cu un alt bărbat. El și-a asumat orice lucru și a recunoscut că dacă ar fi să se îndrăgostească de un alt bărbat, ar spune-o public. La insinuările Iuliei Albu, însă, acesta a luat foc.

„Ai înțeles greșit. Tu ești răutăcioasă în continuare. Eu am spus altceva, că mă bucur că sunt iubit și de femei și de bărbați în aceeași măsură. Tu știi cum e să fii urât. Ești o femeie deașteaptă și frumoasă și cred că așa vei rămâne pentru binele tău”, a spus Cătălin Botezatu destul de iritat de insinuările vedetei.

Adauga un comentariu