Actualitate

Iulia Albu, nemiloasa cu tinuta Nadiei Comaneci de la Globurile de Aur

Publicat: 12 ian. 2016
17

Iulia Albu a comentat tinuta pe care celebra gimnasta Nadia Comaneci a purtat-o la cea de-a 73-a ceremonie de decernare a Globurilor de Aur, care a avut loc duminica seara, la Los Angeles.

"Zeita de la Montreal" a purtat la acest eveniment o o rochie de seara, de culoare neagra, mulata si transparenta in parte de sus, fapt care i-a displacut Iuliei Albu, dupa cum reiese din comentariile fashion editor-ului in mediul online.

"Nadia Comaneci la Golden Globes si monstruosul monolog al unei aparitii de cosmar. O iubesc pe Nadia, dar asta nu schimba cu nimic faptul ca doamna noastra de aur a purtat un prezervativ pe post de rochie", a scris marti pe Facebook Iulia Albu, care face trimitere la blogul sau, unde isi continua criticile fata de tinuta aleasa de Nadia pentru un astfel de eveniment.

"Nu am nicio problema cu Nadia Comaneci, dar acum nu cred ca este cazul sa-i acordam circustante atenuante. Mai ales ca este de multa vreme in circuitul acesta.Nu inteleg de ce a simtit nevoia sa-si ia o rochie atat de transparenta in partea de sus. Este putin stearsa, seamana cu Demi Moore. Cineva de calibrul Nadiei nu avea voie sa poarte o astfel de tinuta, imi pare foarte rau. Cred ca este cea mai proasta tinuta pe care am vazut-o la Globurile de Aur", isi incheie analiza critica Iulia Albu.
Adauga un comentariu