Cancan

Iulia Albu și-a dat în judecată fostul soț dintr-un motiv halucinant! Aceasta se simte în pericol după ce a fost amenințată

Publicat: 04 dec. 2020
Iulia Albu dat judecată fostul soț
Scandalul dintre Iulia și Mihai Albu capătă noi proporții. Fosta soție a designerului se simte în pericol

Scandalul continuă între cei doi foști parteneri de viață după ce Iulia Albu și-a dat în judecată fostul soț, pe Mihai Albu. Criticul de modă a ales să se adreseze instanței după ce Mihai Albu ar făcut mai multe declarații care au deranjat-o grav. Mai mult, Iulia Albu a precizat că se simte în pericol după ce fostul soț ar fi făcut mai multe amenințări…

Scandalul dintre celebrii foști soți Albu este departe de a se fi încheiat. Chiar dacă cei doi au divorțat în 2012, iar acum fiecare are viața lui, cei doi continuă să se certe, iar principalul motiv este fiica lor. Acum, cea care a pus piciorul în prag este celebra blondină care își cheamă fostul soț în instanță.

Iulia Albu și-a dat în judecată fostul soț

Iulia Albu este hotărâtă să își facă dreptate. Celebra blondină și-a dat fostul soț în judecată pentru jigniri și denigrare în spațiul public. Mai mult chiar, aceasta a cerut și despăgubiri materiale din partea acestuia.

Tot scandalul a pornit de la jignirile pe care Mihai Albu i le-a adresat Iuliei și după ce acesta a acuzat-o public că nu o lasă pe fetița lor să îl vadă. Ba chiar l-a amenințat și pe iubitul Iuliei Albu.

Intenția este ca partenerul ei să îmi ia locul în viața fetiței. Nu de mult, individul mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței. Atunci, dacă aveam un pistol… Este foarte greu să răspunzi la așa ceva.

Eu îi reproșez că mă vorbește în fața copilului doar de rău. Îi spune că sunt «boșorog expirat», așa mi-a spus fetița, care m-a întrebat ce înseamnă și eu a trebuit să îi explic”, a mărturisit Mihai Albu.

Iulia Albu a cerut ordin de restricție

După aceste declarații, Iulia Albu a cerut un ordin de restricție și a decis să îl dea în judecată pe Mihai Albu. Totodată, criticul de modă are de gând să îi ceară și daune morale petnru prejudiciile de imagine aduse. Mai mult, blondina a făcut plângere la Poliție, deoarece se teme de amenințările fostului soț.

Nu permit nimănui să șteargă pe jos cu numele meu! Îl dau în judecată pentru toate injuriile aduse și voi cere și daune morale pe măsura prejudiciului de imagine pe care mi l-a adus”, a spus Iulia Albu.

Fiica foștilor soți Albu este de o frumusețe aparte

Mikaela Albu, fetița Iuliei și a lui Mihai Albu, tinde să devină cel mai „hot” copil influencer pe Instagram! Iulia și fostul ei soț, Mihai Albu, au ținut-o „ascunsă” pe micuță vreme de 11 ani. Rar, în presă, au apărut imagini cu Mikaela Albu, cele mai dese fiind cele surprinse de paparazzi. Cei doi au ferit-o de lumina reflectoarelor cât au putut, însă, iată, la 11 ani, micuța și-a dorit cont de Instagram. Imaginile postate pe contul ei sunt de-a dreptul spectaculoase! Mulți internauți îi scriu că îi seamănă izbitor mamei ei, celebra Iuliei Albu, mai ales în ceea ce privește ipostazele în care pozează.

Dincolo de toate acestea, Mikaela sigur este afectată de faptul că Iulia Albu și-a dat în judecată fostul soț, adică pe tatăl ei.
Adauga un comentariu