Magazin

Iulia Albu si Catalin Botezatu au ajuns la cutite

Publicat: 20 ian. 2013
1
Se misca in aceeasi lumea, au prieteni comuni si lucreaza in acelasi domeniu, insa Iulia Albu si Catalin Botezatu au ajuns la cutite.
Motivul ar fi unul destul de serios, daca ne luam dupa un banc care circula pe internet si care suna astfel: „De ce Iulia Albu si Catalin Botezatu nu mai ies impreuna in club? Dihorul lui i-ar putea manca gaina!”.
Dupa cum se stie, ambele vedete, in dorinta de a epata, si-au luat drept companie, animale mai putin obisnuite. Astfel, Catalin Botezatu este mandru de dihorul lui de fite, in valoarea de 5000 de euro, pe nume Ralph, care a fost scolit la Bordeaux.
Nici Iulia Albu nu s-a lasat mai prejos, acum ea aparand la brat cu o micuta gainusa de rasa (un cochin pitic), pe nume Chateau LouLou de la Fraise. In ciuda tutor comentariilor rauvoitoare sau glumelor, fashion-editor este decisa sa nu renunte la inaripata, ba chiar mai mult, a dat dovada de mult umor provocandu-i pe fanii de pe Facebook sa-i trimita bancuri pentru a-l premia pe cel mai bun.
Sursa: libertatea.ro
Comentarii
  • Doamne…. mare ti-e gradina si plina de lighioane…. si cu 2 picioare si cu * picioare. Totusi, fata asta, desi am remarcat ca este inteligenta, ar trebui sa se abtina de la a critica pe altii caci am vazut-o noi cu machiajul acela ciudat rau pe care il purta indiferent ca era la un cocktail, emisiune tv, prezentare de moda sau vreun alt eveniment.

Adauga un comentariu