National

Iulia Ionescu, liceana disparuta, gasita in tren

Publicat: 15 feb. 2014
1

Iulia Ionescu a fost gasita. Liceana de 15 ani de la Colegiul National Sfantul Sava a fost gasita, de angajatii CFR, intr-un tren care se intorcea de la Suceava.
Tanara olimpica a fost predata Politiei. Aceasta sustinea ca se intorce de la o manastirea din Suceava.
Vezi si BOMBA in cazul elevei disparute. Ce spune cel care i-a cumparat telefonul
Bunicii IULIEI IONESCU erau disperati. Au crescut-o frumos si parca simt ca ceva rau i s-a intamplat nepoatei lor. „Ne e teama ca a fost rapita si sechestrata. Nu avea prieteni, invata toata ziua, iar atunci cand pleca era insotita de noi. Nici la mall nu s-a dus vreodata singura. Era olimpica la mai toate materiile”, povesteste Vasile Popescu, bunicul pustoaicei.
Anchetatorii sunt, insa, de alta parere. Cred ca fata a plecat de bunavoie de acasa. Nu a mai ajuns la scoala, ci s-a oprit la un magazin unde si-a amanetat lantisorul de aur si telefonul de ultima generatie, primit de la parinti in urma cu cinci luni, dupa care a plecat la manastire cu gandul sa se calugareasca. Pe langa biletelul de adio lasat familiei, eleva i-a trimis un mail ciudat duhovnicului ei, in urma cu cateva zile: „Merg la manastire. Il iubesc pe Iisus. Vine Apocalipsa”, il anunta fata.

Comentarii
  • Si acum sa-i dam la M..E, la asa zisul DUHOVNIC. Sunt sigur, ca el a ,, SFATUIT-O „.
    Ciudatii si profitorii, pizdii mamii lor, pe astia nu-i trage, nimeni l-a raspundere.

  • mai inatai Isus te-a iubit si te iubeste pe tine, asta este o chemare pe care putini o inteleg si de care putini au parte. Fericita tu ca simti aceasta iubire puternica, faci parte dintre cei putini alesi.Duhovnicul a inteles asta. Dumnezeu sa te ajute sa poti lua decizia justa.

  • A profitat Duhovnicul de ea, ciudatul ala. A sfatuito sa vina la el. Vine **** nu Apocalipsa. Apocalipsa a venit demult cu atatea cretini in lume.

Adauga un comentariu