Cancan ultimă oră

Iulia Vântur a împlinit 42 de ani! Cu cine și-a sărbătorit ziua de naștere

Publicat: 24 iul. 2022
Iulia Vântur a împlinit 42 de ani Cu cine și-a sărbătorit ziua de naștere
La vârsta de 41 de ani, Iulia Vântur are o carieră impresionantă și este extrem de apreciată de public

Ziua de 24 iulie este una cu totul specială pentru Iulia Vântur, căci fosta prezentatoare TV a împlinit frumoasa vârsta de 42 de ani. Zeci de urări emoționante au apărut pe pagina de Instagram a vedetei, care a rămas impresionată de mesajele primite.

Cu cine și-a petrecut Iulia Vântur ziua de naștere?

Iulia Vântur a fost asaltată cu zeci de mesaje din partea fanilor și a celor care o îndrăgesc, la ceas aniversar. Vedeta, care a ajuns să aibă un succes răsunător la Bollywood, pare să-și fi petrecut ziua de naștere în India.

Dovada stă chiar în imaginile postate de aceasta pe Instagram. Cu zâmbetul pe buze, vizibil fericită, fosta prezentatoare TV s-a fotografiat în compania prietenilor, care i-au pregătit și câteva surprize:

„Nu există nimic mai special decât ziua în care te-ai născut(…). La mulți ani celei mai frumoase fete din toate timpurile, una dintre personalitățile mele preferate. Fie ca Dumnezeu să te binecuvânteze mereu cu ce e mai bun.

Te iubesc mult!”, „Îți doresc să fii fericită, Iulia! Să ai o viață fericită, sănătate, să zâmbești mereu mai mult și mai mult. Fericirea este pe cale să vină în viața ta, rămâi binecuvântată!”, „La mulți ani, frumoasa mea!”, au fost doar câteva dintre urările pe care Iulia Vântur le-a primit de ziua ei.

Iulia Vântur, pregătită să-și întemeieze o familie cu Salman Khan

Iulia Vântur nu a cucerit numai Bollywood-ul atunci când a plecat în India, ci și pe Salman Khan. Blondina și celebrul actor trăiesc o poveste de dragoste de câțiva ani, însă sunt destul de discreți atunci când vine vorba despre relația lor.

Cu toate acestea, cei doi nu se feresc să vorbească despre planurile de viitor pe care și le-au făcut împreună. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit recent, în cadrul unui interviu că își dorește să devină mamă:

„Reporter: Te gândești să te așezi la casa ta?

Iulia Vântur: Sunt la casa mea, nu vi se pare?!

Reporter: Cu familie, cu copii?

Iulia Vântur: Dac-o vrea Cel de Sus o să avem și copii!”, a mărturisit Iulia Vântur.
Adauga un comentariu