Magazin

Iulia Vantur face marturisiri uimitoare! Ce a facut de la 15 ani

Publicat: 13 nov. 2013

La doar 15 ani, frumoasa Iulia Vantur (33 de ani) isi castiga singura painea. Ramasa singura, caci parintii ei s-au mutat din casa in care locuiau cu totii, blondina a trebuit sa se descurce pe cont propriu. Deja castiga bani frumosi ca fotomodel, asa ca parintii ei nu-si faceau griji in privinta Iuliei.

„La 15 ani am avut primul job, acela de model si apoi de instructor de modele si am descoperit cum e sa fii independent. Aveam banii mei de buzunar, nu le mai ceream parintilor”, isi aminteste Iulia de acele vremuri, potrivit libertatea.ro.

Incantati peste masura de fiica lor descurcareata, parintii acesteia au luat o decizie care, poate, pe multi i-ar face sa comenteze dezaprobator: au parasit locuinta, lasand-o pe Iulia singura: „Ai mei s-au mutat din apartamentul in care locuiam impreuna”.

Slujba de instructor de modele a invatat-o inca din adolescenta ce este responsabilitatea, astfel incat frumoasa ieseanca se trezea in weekenduri la ora 5.00 dimineata, lua trenul pana la Suceava, unde se intalnea la Casa de Cultura cu fetele pe care le instruia.

„In pauze imi faceam lectiile pentru scoala, eram in clasa a X-a, si duminica ma intorceam acasa”, a povestit blondina la inregistrarea emisiunii „Weekend cu Monica Dascalu”, care se va difuza sambata aceasta, la PRO TV International, de la ora 17.30.loading...

Adauga un comentariu