Actualitate

Iulia Vantur, gafa monumentala pe Facebook! Fanii au sarit imediat

Publicat: 19 feb. 2014

Iulia Vantur se bucura de fiecare moment pe care-l petrece in India alaturi de iubitul ei, Salman Khan.

Cu cateva zile in urma, vedeta PRO TV a dat-o in bara cu o fotografie pe care a postat-o pe contul ei de socializare, realizata chiar la ferma iubitului ei. Incercand sa arate cat de bine se simte in mijlocul naturii, Iulia s-a pozat sorbind un lichid de pe frunza unei plante. „Roua diminetii” este explicatia care vine in completarea fotografiei si care a strans imediat peste 2.500 de like-uri pe contul oficial al Iuliei.

Marea problema fost ca ceea ce Iulia sorbea nu era deloc roua diminetii. „Hei, este o planta carnivora”, a scris o admiratoare a Iuliai, completata imediat de o alta: „Si lichidul pe care il bea e de fapt substanta care atrage mustele”!

Iulia Vantur se afla in India de la sfarsitul anului trecut si se spune ca nu se va intoarce prea curand in tara. Ea posteaza constant imagini pe contul ei de Facebook, din care reiese foarte clar ca relatia cu Salman Khan este pe drumul del bun. Chiar daca indianul nu apare, Iulia s-a fotografiat in apartamentul acestuia din Bandra sau la ferma acestuia de langa Mumbai.loading...

Adauga un comentariu