Magazin

Iulia Vantur, INDRAGOSTITA dupa un prim-sarut – Vezi cine-i norocosul

Publicat: 07 apr. 2013
1

Iulia Vantur este in perioada declaratiilor de iubire. Dupa ce i-a transmis lui Marius Moga ca il iubeste prieteneste, acum vedeta blonda si-a indreptat atentia catre altcineva.

Norocosul care a starnit invidia tuturor masculilor, dupa ce a fost tinut in brate si a avut ocazia sa o sarute pe Iulia, a fost un pusti prezent la salonul auto din Bucuresti. Baietelul i-a cucerit pe loc inima frumoasei blonde, care a postat o fotografie cu el si cu ea pe Facebook, insotita de mesajul: ”Mi-a dat un pupic si m-am indragostit”.

”Dragostea” Iuliei a fost castigata de micul crai, insa blonda are sentimente la fel de platonice si pentru fostul iubit, Marius Moga, caruia i-a transmis un mesaj in care isi evoca afectiunea, scrie libertatea.ro

„Dupa Marius Moga nu am mai avut nicio relatie. Lucrurile astea nu se pot programa… la ora cutare, in locul cutare imi cunosc iubitul… Acum imi iubesc parintii. Sunt foarte mandra de ce face Moga in America. Mare realizare si cred ca o sa auda toata lumea de el”, declara Iulia Vantur acum cateva saptamani la Happy Hour.
Adauga un comentariu