Din lumea filmului

Iulia Vantur l-a lasat pe Salman Khan si a plecat in Italia. Cu cine a aparut intr-o fotografie

Publicat: 06 iul. 2018
3

Iulia Vantur l-a lasat pe Salman Khan si a plecat in Italia. In vacanta. Vedeta s-a fotografiat alaturi de familia sa si a publicat imaginea pe o retea de socializare. 

Iulia Vantur a plecat in vacanta, in Italia, alaturi de familia sa. Vedeta a publicat pe o retea de socializare o fotografie, in care apare alaturi de cele mai dragi fiinte din viata sa.

„In bratele mamei iubitoare, sub protectia tatalui. Sunt fericita sa-mi revad parintii, prietena din copilarie, Liliana Bordianu si finuta mea, Sophia. Eric, Anca mi-ar fi placut sa fiti si voi cu noi”, a scris Iulia Vantur, in dreptul fotografiei.

Recent, presa din India a scris ca Iulia Vantur si Salmab Khan s-au despartit. Desi cei doi nu si-au confirmat niciodata oficial relatia, Iulia a publicat un mesaj pe Instagram, prin care lasat sa se inteleaga ca povestea lor de dragoste s-a terminat.

„Poate cea mai mare greseala pe care am facut-o in trecut a fost faptul ca am crezut ca iubirea insemna sa gasesti persoana potrivita pentru tine. Nu cauta persoana cu care vrei sa-ti petreci viata. Trebuie sa devii persoana cu care vrei sa-ti petreci viata”, a scris Iulia. Insa, ulterior a sters postarea, care a strans numeroase comentarii de la internauti din India.

Adauga un comentariu