Celebritati

Iulia Vantur ne-a aratat sfarcul – VIDEO

Publicat: 02 dec. 2010
6

Ediţie-maraton la „Dansez pentru tine”. Spectacolul a început la ora 17.30. şi a continuat pană tarziu, în noapte. Dacă pană acum concurenţii ne ofereau imagini spectaculoase, de data aceasta, prezentatoarea Iulia Vantur le-a luat faţa cu un decolteu buclucaş.

Emisiunea „Dansez pentru tine” a celebrat miercuri, 10 sezoane de cand împlineşte visuri şi aranjează destine. La marea sărbătoare din Buftea, transmisă live de Pro TV, au participat aproape toţi concurenţii care au păşit în ring, de-a lungul anilor, în centrul atenţiei fiind însă cuplurile caştigătoare.

Surpriză-însă! Cea care le-a luat ochii tuturor a fost chiar Iulia Vantur, partenera de prezentare a lui Ştefan Bănică Junior. Blonda a reeditat celebrul „moment Mantea” şi ne-a arătat, subtil, un sfarc, de vină fiind rochia mult prea decoltată şi foarte transparentă în zona bustului.

Iulia fie nu şi-a dat seama de incident, fie l-a speculat de dragul audienţei, dar cert este că a rămas cu sfarcul la vedere pană la finalul emisiunii.

Adauga un comentariu