Eveniment

Iulian Canaf si a sa piesa „I LOVED A WOMAN”

Publicat: 27 iun. 2012

"I Loved a Woman" este intr-adevar o piesa speciala. Este inregistrata cu artisti profesionisti din 4 tari, SUA, UK, Danemarca si Romania. Inregistrarile au fost facute o parte in studioul "STUDIO – 101" din Orlando, Florida – USA  si o parte "home recording" style de catre John Munteanu.

"I Loved a Woman" a fost compusa pentru mine in 2009 de catre prietenul meu, chitaristul John Munteanu.

Versurile si linia melodica le-am scris eu. Le-am simtit cum vin singure, natural ascultand track-ul "crud" pe care mi-l trimisese John.

John Munteanu este si cel cu care am cantat pentru prima oara pe o scena, cu o formatie live, in 1999. 

John a cutreierat lumea vreme de 15 ani, cu formatia lui HEATWAVE, incantand cu chitara milioane de spectatori de pe toate continentele.

Am pastrat cu John o prietenie sincera de-a lungul anilor. Desi fiecare dintre noi si-a urmat cariera, nu am scapat niciodata ocazia sa cantam impreuna cand el se intorcea in tara, din turneele lui de peste mari si tari.
 

Cateva cuvinte despre artistii care au inregistrat pentru "I Loved a Woman"

Bjarne Kjaer – Drums and Percussion – Danemarca

Recent John a avut privilegiul sa il cunoasca si sa cante vreme de 4 luni cu unul dintre cei mai respectati session drummers din SUA, Bjarne Kjaer, de origine daneza. Printre artistii cu care Bjarne a mai colaborat se numara si genialii Victor Wooten si Nestor Torres, ambii artisti premiati Grammy. De asemenea a avut privilegiul sa cante in deschiderea turneelor a numeroase formatii si artisti de prestigiu ca: Sting & The Police, The Beach Boys & UB40, The Bob Marley's, The Wailers si multi alti artisti importanti. In Prezent "Vikingul" este "reccording artist" pentru "P-Vine Records" din Japonia.

 

David Pastorius – bass – SUA

Nu este o coincidenta de nume! Dave este nepotul lui Jaco, cel mai mare basist al tuturor timpurilor, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dave este probabil singurul din familia Pastorius care a preluat stafeta de la unchiul sau si a invatat instrumentul direct de la maestrul Jaco.

Dave Pastorius este foarte bun prieten cu Bjarne, si a fost foarte bucuros sa se implice in proiectul lui John, de a inregistra bassul pentru " I Loved a Woman""

ASCULTA PIESA AICI
 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit