Eveniment

Iuliana Luciu: „Nu voi poza niciodata goala!”

Publicat: 06 sept. 2012

Ce barbat de pe meleagurile noastre nu viseaza s-o vada, macar o data, goala prin vreo revista pentru domni? Dar ea nu si nu! Iuliana Luciu a refuzat toate ofertele de pictoriale sexy primite si nici n-are de gand sa accepte vreunul…

Sora mai mica a Nicoletei Luciu este, de luni, 3 septembrie, asistenta Simonei Gherghe la emisiunea "Acces direct", de la Antena 1.

Cu toate ca natura a inzestrat-o cu calitati fizice, ea spune ca nu acestea au fost principalele atuuri pentru obtinerea acestui job.

"Cred ca m-a ajutat faptul ca eram deja cunoscuta publicului", ne-a declarat Iuliana. Care nu mizeaza deloc pe o vestimentatie sexy in show-ul de la Antena 1.

"Nu cred ca decolteul are relevanta. In prima emisiune nu am avut decolteu si am fost urmariti de foarte multi telespectatori".

Desi a atras de mult atentia revistelor destinate domnilor, publicatii care au asaltat-o cu oferte tentante de a poza sexy sau chiar goala, sora Nicoletei este de neclintit: "Nu am pozat pana acum, cu toate ca am primit oferte.

Daca nu am aparut, va e clar ca nu am acceptat. Pe viitor nu se stie, ei tot incearca sa ma convinga, dar pana acum nu am dat curs invitatiei".loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit