Magazin

Iuliana Luciu: Sora-mea este mai sexy decat mine

Publicat: 24 sept. 2012

Surorile Iuliana si Nicoleta Luciu se pot plange de orice pe lumea asta, dar nu si de marimea bustului, caci Mama Natura le-a indesat destul in sutiene. Desi apropiatii lor sustin ca ele sunt intr-o permanenta competitie, declaratiile pacifiste ale fetelor par sa infirme zvonurile.

Iuliana si Nicoleta nu s-au inteles prea bine in copilarie, cea din urma declarand adesea, in interviuri, ca sora ei mai mica era preferata familiei: „Eram geloasa pentru ca Iuliana era prea frumoasa, avea genele foarte lungi si toata lumea o iubea pe ea pentru ca era mezina”. Apropiatii lor sustin ca surorile ar fi si acum la concurenta, caci, imediat cum Nicoleta si-a pus implanturi mamare, Iuliana a anuntat ca ar vrea si ea sani mai mari. In acest moment, surorile Luciu au aproape aceleasi dimensiuni la nivelul sanilor, Nicoleta fiind doar cu un centimetru mai dotata (are 97 cm, iar Iuliana, 96 cm). Iar cand una dintre ele slabeste mai mult, si cealalta se apuca de diete.

Intervievate pe aceasta tema de reporterii ziarului Libertatea, ele par, din declaratii, cele mai bune prietene: „M-am pus pe slabit pentru ca am vrut sa arat bine in costum de baie. Nicoleta e modelul meu. Eu nu sunt ca ea. Sora-mea e mai sexy decat mine, e pe modelul mai provocator. Eu sunt mai timida, nu sunt la fel”, sustine Iuliana. Ce zice Nicoleta? „Indiferent de cum arata, Iuliana e sora mea. Cu doua kilograme in plus sau in minus, eu tot o iubesc. Daca ea ar avea bustul mai mare decat al meu, nu m-ar deranja deloc. Iar daca vrea sa isi puna silicoane, nu are decat, atata timp cat nu e multumita de felul in care arata. Sora mea e tanara, frumoasa si are tot viitorul in fata”.
sursa: libertatea.roloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit