Magazin

Iuliana Luciu, superstitii bizare de Revelion

Publicat: 15 dec. 2013
1

Iuliana Luciu, asistenta emisiunii „Acces Direct” tine cont de o serie de superstitii de Revelion. Ca sa fie sigura ca va incepe cu dreptul noul an, Iuliana Luciu are grija sa nu ii lipseasca anumite obiecte cheie in noaptea dintre ani.

Iuliana Luciu ingroasa numarul vedetelor care apeleaza la diverse trucuri pentru a avea parte de un an bun. Si este convinsa ca metoda functioneaza de minune, scrie spynews.ro.

An de an, vedeta Antenei 1 pune in aplicare un adevarat ritual, indiferent de locul in care celebreaza Revelionul. Cel mai ciudat amanunt este acela ca se urca negresit pe un scaun in noaptea dintre ani.

„In noaptea dintre ani iau bani multi la mine, iau ceva rosu pe mine, nu neaparat la vedere, dar, ma rog, am si niste bratari rosii si se pun si ele. Iar dupa miezul noptii, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa urci. Si daca nu am scari acolo unde sunt, ma urc pe un scaun. Iar dupa aceea, ma duc si sparg un pahar ca sa se sparga ghinionul”, a declarat Iuliana Luciu pentru spynews.ro.

Pe langa aceste actiuni, Iuliana Luciu isi pune la miezul noptii si o dorinta, pe care o tine secreta pentru a se concretiza cat mai repede. Asa ca vedeta spera ca in 2014 sa ii mearga toate din plin, atat pe plan profesional, cat si sentimental.

Adauga un comentariu