Magazin

Iuliana Marciuc a cazut in plasa unui escroc international

Publicat: 07 dec. 2010
1

Iuliana Marciuc s-a intors, triumfatoare, de curand, din Elvetia. Inexplicabil, prezentatoarea in varsta de 43 de ani s-a lasat flatata de atentia cu care a coplesit-o Jean Pierre Seppey si a acceptat propunerea acestuia de a merge la un congres la Montreux organizat de o federatie de volei pe plaja nerecunoscuta de forurile abilitate, desi nu are nici o legatura cu voleiul, scrie Cancan.

Tentata probabil de excursia gratuita oferita pana in Elvetia, Iuliana a omis sa faca o simpla verificare a lui Seppey macar pe internet, pentru ca altfel ar fi aflat ca individul a fost concediat in urma cu cinci ani de la sefia adevaratei federatii internationale de volei pentru ca a delapidat cateva milioane de franci elvetieni in interes personal, pentru a achita note exorbitante la hoteluri de lux si cluburi de noapte pentru vacante exotice sau cadouri scumpe pentru iubitele lui. Daca gestul Iulianei ar privi-o strict pe ea inca nu ar fi o mare problema, dar faptul ca ea isi asuma sa aduca aceasta federatie nerecunoscuta in tara ar putea dauna grav sportivilor romani, care risca suspendarea pe viata din activitate daca accepta sa joace in turneele ei.

„Noi am discutat cu doamna Marciuc si m-a intrebat cu naivitate de ce nu pot exista doua federatii de volei in Romania. La noi, voleiul de plaja se afla in subordinea Federatiei Romane de Volei (FRV) si are un presedinte in persoana Oanei Sarb. Federatia peste care a devenit dumneaei presedinte nu este recunoscuta si risca sa nenoroceasca sportivii, pentru ca noi va trebui, conform regulamentului, sa-i suspendam daca accepta sa joace in turneele organizate de ea. Avem deja doua sportive in aceasta situatie, pentru ca au participat la turneele lui Seppey, care ii ademeneste platindu-le biletele de avion si dandu-le cate o prima de 1.000 -2.000 de euro”, a declarat Viorel Manole, secretarul general al FRV
Adauga un comentariu