Magazin

Iuliana Marciuc a investit un miliard de lei intr-un nou restaurant. Vezi meniul!

Publicat: 14 oct. 2011
1
A dat faliment cu mancarea asiatica, iar acum mizeaza pe supa de scoici si salata de caracatita
Iuliana Marciuc nu se da batuta in afaceri, asa ca dupa ce a inchis vechiul restaurant cu meniu chinezesc, Asia, a deschis un altul, G.O.A., cu meniu international, scrie ziarul Click!. Nu va lipsi, pentru clientii romantici, si un program artistic, cu concerte live. În amenajarea localului, Iuliana, impreuna cu asociatul sau, Nicolae Barbu, a investit 30.000 de euro.
In urma cu cinci ani, Iuliana Marciuc si Nicolae Badea, asociatul sau, se faleau cu unul dintre primele restaurante chinezesti din Bucuresti, situat intr-o zona centrala, din Bucuresti.
Ani de zile localul a fost plin de clienti insa, cum intre timp au rasarit si alte restaurante cu specific identic, businessul lor nu a mai functionat si au decis sa-l inchida. Iuliana nu a renuntat insa la afacere, iar vechiul restaurant l-a redecorat, i-a schimbat numele in G.O.A. (Good Old Atmosphere), iar meniul a fost diversificat, pentru a satisface cat mai multe gusturi si pretentii: „Mi-a venit ideea de a schimba restaurantul dintr-unul chinezesc intr-unul cu specific international. Tot eu m-am gandit sa-l numesc asa. Vreau sa fie un loc unde eu, prietenii si oamenii de varsta mea sa iesim sa mancam la preturi accesibile ascultand muzica anilor ’50-’90, cantata live”, a spus Iuliana.
O alta noutate consta in faptul ca distribuitorii cafelei Bristot i-au facut o cafea unica, „Ice Coffe Diet” , stiut fiind faptul ca Marciuc se afla intr-o permanenta lupta cu kilogramele, iar produsele sunt toate vegetale.
„Am slabit muncind. De un an de zile nu ma mai urc pe cantar pentru ca ma deprim. Dupa haine imi dau seama daca am slabit sau daca mai trebuie sa dau jos cateva kilograme. În cateva saptamani am slabit vreo 5 kg, muncind la restaurant. Am masura 44, exact cati ani am”, ne-a spus glumind Iuliana.
In noul restaurant, Iuliana a investit 30.000 de euro, iar in curand spera sa-l aiba ca invitat special pe vestitul solist Tom Jones.
Vezi mai jos meniul restaurantului
Muschi de vita marinat cu whisky – 50 de lei
Cotlete de berbecut cu ceapa verde la gratar, iaurt cu hrean si piure de cartofi- 38 de lei
Prepelita cu cimbru, unt si porcini – 42 de lei
Piept de pui cu alune de padure si sos de merisoare cu piure de cartofi – 32 de lei
Supa de legume-reteta italiana – 12 lei
Ficat de gasca cu sos de vita si caramel – 35 de lei
Tiramisu de caramel – 14 lei



Adauga un comentariu