Cancan

Iuliana Pepene, gest surprinzător pe Instagram. Ce vârstă are frumoasa prezentatoare tv

Publicat: 09 sept. 2021
Iuliana Pepene gest surprinzător pe Instagram. Ce vârstă are frumoasa prezentatoare tv
Iuliana Pepene si-a sters toate imaginile cu fostul iubit de pe Instagram

Iuliana Pepene a făcut un gest surprinzător pe contul ei de Instagram în urma căruia a lăsat de înțeles că s-a despărțit de iubitul ei. Frumoasa prezentatoare tv este extrem de activă pe rețelele de socializare și este urmărită de 80 de mii de persoane.

Iuliana obișnuiește să își țină fanii la curent cu schimbările din viața ei, iar internauții apreciază acest lucru.

Iuliana Pepene a șters de pe Instagram pozele cu iubitul ei

Iuliana Pepene a fost într-o relație cu bucătarul Dragoș Bercea. Aceștia formau un cuplu încă din anul 2019, însă acum frumoasa prezentatoare a șters toate fotografiile de pe Instagram în care apăreau împreună.

Pe contul acesteia, Iuliana are 470 de postări și este urmărită de 80 de mii de utilizatori. La rândul ei, vedeta de la Antena 1 urmărește două mii o sută de persoane.

Iuliana postează imagini din concediu, de la locul de muncă și de la activitățile pe care aceasta le practică. Vedeta de la Antena 1 este pasionată de sporturile cu motor și pe contul ei de Instagram putem regăsi câteva imagini de la cursele la care aceasta a participat ca și copilot.

Pretendenții acesteia au primit acum cu mult entuziasm vestea că este din nou singurică. Iuliana a decis să puna capăt relației pe care o avea cu Dragoș Bercea din anul 2019.

Instagramul a ajuns să fie o platformă extrem de apreciată și multe dintre vedete își țin fanii la curent cu schimbările din viața lor prin intermediul acesteia. O parte din acestea au ajuns chiar să câștige bani frumoși în mediul online datorită colaborărilor pe care le au cu diferite branduri celebre.

Ce vârstă are Iuliana Pepene

Iuliana Pepene, în vârstă de 30 de ani, este prezentatoarea știrilor matinale de la Antena 1. Aceasta s-a născut în Brașov, pe 26 aprilie 1991.

Drumul până la pupitrul Observatorului a fost unul anevoios și pentru care a fost nevoită să facă un compromis, cu toate că le urăște. De la o vârstă fragedă, Iulia a fost nevoită să pleace din Brașov și să se mute în Capitală.

Aici a urmat cursurile academiei Intact Media Academy, iar până la final a avut norocul de a fi cooptată în echipa Antenei 1.

Iuliana, ajunsă la maturitatea vârstei, se descrie ca fiind o persoană “extrem de optimistă, ambițiosă, entuziastă, plină de energie și pregătita pentru noi provocări. Sunt recunoscută în redacție ca fiind o „bombă de energie”. Îmi place să transform fiecare zi de muncă într-o distracție și un prilej de bucurie.”

Ziua Iulianei începe la 3 dimineața când multe persoane se bucură de un somn adânc.

„Meseria de jurnalist, caracterizată de pasiune și curiozitate, are un farmec aparte, greu de descris, dar odată ce i-ai simțit gustul, devine că un microb de care nu mai poți să scapi. Și nici nu-ți dorești asta. Gabriel Garcia Marquez spunea într-un interviu că nu există meserie mai frumoasă. Îi dau perfectă dreptate”, spunea Iuliana.

Iuliana Pepene, în vârstă de 30 de ani, a sters recent de pe Istagram toate pozele cu fostul iubit Dragoș Bercea. Pretendenții acesteia au acum încă o șansă la inima frumoasei blondine.
Adauga un comentariu