Magazin

IULIANA TUDOR, tintuita la pat! Afla ce i s-a intamplat!

Publicat: 08 ian. 2014
1

Dupa un sfarsit de an in care abia a apucat sa doarma si a avut divese angajamente profesionale ce au tinut-o departe de casa, muncind aproape non-stop in luna decembrie, gazda emisiunii „O data-n viata”, de la TVR 1, Iuliana Tudor, a avut parte de un inceput de 2014 nu tocmai bun.

Si asta pentru ca starea de sanatate cu care s-a confruntat in primele zile ale noului an au facut-o sa stea mai mult pe-acasa. Mai precis, o viroza luata de la fiul ei de trei ani, a tinut-o la pat, dar dupa o saptamana de tratament, a trecut cu bine peste aceasta perioada, scrie libertatea.ro. Ce-i drept, planurile de vacanta i-au fost date peste cap, insa, acum cand se simte mai bine, Iuliana se gandeste sa plece cu familia cateva zile la munte.

„Pentru mine inceputul de an a insemnat odihna si tratamente. Am luat de la Tudor, fiul meu, o viroza urata care m-a tinut la pat o saptamana incheiata. Asa ca am fost nevoiti sa anulam planurile de vacanta si sa ne tratam la domiciliu:). Probabil vom merge cateva zile la munte in perioada urmatoare sa-l ducem putin pe Tudor la zapada, dar nu am planificat nimic concret. De fapt, am facut ceea ce-mi doream sa fac, adica: NIMIC! era bine sa fie fara viroza, dar ne-am descurcat si cu ea:))
Telefoane, mailuri, intalniri, stres …. toate, lasate la birou! Acasa totul pe silent! Cel mai frumos sunet din casa mea la inceput de an: rasul fiului meu cand ne jucam sau cand imi striga in gura mare prin casa: „Te iubec, maaami!” „, a marturisit Iuliana Tudor.

„Sper ca 2014 sa insemne proiecte continuate, dar si idei noi pe care sa le pun in practica. Si mai am un gand pentru 2014: sa gasesc in fiecare zi macar si o clipa in care sa ma bucur de un lucru simplu. Îmi propun asta de multi ani, dar mi-a reusit prea putin. E un exercitiu bun pentru echilibrul fiecaruia”, a mai spus, in incheiere, vedeta.

Adauga un comentariu