Magazin

Iurie Darie va primi o stea pe Aleea Celebritatilor

Publicat: 22 mai 2012
1

Actorii Marin Moraru si Iurie Darie vor primi joi cate o stea pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Bucuresti, in semn de respect si apreciere pentru intreaga activitate.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, decernarea celor doua stele va avea loc in prezenta primarului general Sorin Oprescu, care va inmana actorilor „Placheta Bucurestiului„.

„Sa vorbesc despre Marin Moraru si despre Iurie Darie ar insemna sa vorbesc despre prietenie. Generozitatea cu care s-au daruit publicului toata viata este cea mai mare dovada de dragoste a unui artist fata de oameni. Fiecare a stiut sa incununeze marea scena a teatrului si filmului cu un talent covarsitor, multa daruire si generozitate.

Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi. Sunt mandru ca facem parte din aceeasi familie, ca ne-am ales unii pe ceilalti. Marin Moraru si Iurie Darie sunt doi mari actori cu o lume frumoasa si bogata pe care avem marele privilegiu de a o intalni pe ecrane sau in salile de spectacol. Va multumim!”, spune George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis, potrivit comunicatului.

In cadrul evenimentului, Marin Moraru si Iurie Darie vor primi, de asemenea, cate o stea din aur din partea Casei de Bijuterii Sabion.

Aleea Celebritatilor este un proiect cultural initiat si organizat de Teatrul Metropolis, Cocor si Primaria Municipiului Bucuresti, care a debutat in ianuarie 2011 si gazduieste stelele unora dintre cei mai cunoscuti artisti romani din lumea filmului si a teatrului, in semn de pretuire a valorilor culturale din Romania.

Pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului stralucesc deja stelele altor mari personalitati: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Draga Olteanu-Matei, Mircea Albulescu, Mariana Mihut, Stela Popescu, Ion Caramitru si Stefan Iordache (postum).

Sursa: AGERPRES

Adauga un comentariu