Cancan ultimă oră

Iustin, fostul amant al Vulpiței, dezvăluiri halucinante: „Minte foarte mult. Eu îi arăt dovezi lui Viorel”

Publicat: 09 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Iustin, fostul amant al Vulpiței, scoate la iveală detalii noi și șocante despre tânăra din Blăgești. Bărbatul susține că a prins-o cu vecinul Costel, cel cu care acum ar fi și însărcinată, și cu care atunci voia să plece în Italia. Ediția de la începutul săptămânii ”Acces Direct” vine cu detalii noi despre relația de iubire dintre Veronica și Viorel Stegaru. La mijloc ar fi acum vorba despre copilul din pântec pe care îl poartă Vulpița și care nu ar fi al lui Viorel.

După ce s-a spus că cel de-al doilea copil al cuplului ar fi al vecinului Costel, acum un martor cheie apare în această ecuație. În văzul lunii, Iustin, fostul amant al Vulpiței, scoate la iveală detalii neștiute și negate de Vulpița. Tânărul, pe lângă faptul că susține că a fost căutat de două ori de Veronica, scoate la iveală și relația dintre ea și Costel. Se pare că soția lui Viorel ar fi vrut să plece în Italia cu vecinul cu care se spune că ar fi gravidă.

Iustin susține că Veronica își dorea să fugă în Italia cu Costel, presupusul tată al copilului încă nenăscut

”Problema este că minte foarte mult. Eu nu am nicio relație cu Costel. Eu am prins-o pe ea vorbind la telefon cu el. Eu nu l-am crezut că vorbea cu ea, dar a dat pe difuzor și am auzit-o. Ea îi spunea lui Costel că vrea să plece cu el în Italia, că el urma să plece. Cu două săptămâni în urmă m-a sunat Veronica pe mine, dar nu vorbea. M-a sunat de două ori. Mă suna și nu spunea nimic, nu i-am auzit vocea, dar ea era în poze. Eu îi arăt dovezi lui Viorel, nu vorbesc așa, aiurea. Interesul meu nu este niciunul, dar mă supără că minte și spune că nu este copilul lui Costel, dar este. Eram la el în casă când Veronica i-a spus la telefon că îl iubește. Eu vreau să nu mă mai sune Veronica și să scot minciunile la iveală”, a declarat Iustin la ”Acces Direct”.

După cele spuse de Iustin, Veronica s-a apărat așa cum o face de fiecare dată. Vulpița susține că nu l-a sunat pe Iustin, deși dovezile o contrazic, dar, de asemenea, susține sus și tare că nici vorbă de vorbit cu vecinul Costel despre o posibilă plecare în Iatlia.

”Domnul Iustin este un mincinos. Din urmă e vorba, iar acum el minte. Eu nu l-am sunat. Nu știu ce vrea acum. Nu este scrisul meu. Eu nu i-am zis lui Costel absolut de nimic de plecatul în Italia”, a spus revoltată Vulpița.

Până la proba contrarie, așa cum spune Viorel, el încă își crede soția, deși dovezile și Iustin spun altceva. Capul familiei Stegaru susține că adevărul este la mijloc și că până nu va face testul de paternitate nu îi crede nici pe vecini, nici pe părinții soției sale, ci doar pe Veronica, căci nu-i pasă cu cine a vorbit la telefon, atâta timp cât nu a făcut altceva.

”În octombrie, noi am fost la muncă, nu a avut timp să sune. O să afli dacă este copilul lui, că mă duc să fac testul de paternitate. Îl fac să le închid gura tuturor, deși eu cred că este copilul meu! Nu pot să știu ce a făcut ea, dar poate s-a conectat de pe telefonul meu și l-a sunat și după l-a șters. Poate și părinții ei o pun într-o lumină proastă pentru că nu mă plac pe mine și poate zic așa că poate-l plac pe Costel. Eu acum nu știu pe care să cred., din cinci persoane care spune adevărul”, a concluzionat Viorel.

Adauga un comentariu