National

Izaura Anghel, retinuta de procurorii DGA. I s-a adus copilul la arest pentru a-l alapta

Publicat: 17 sept. 2014
1

Izaura Anghel, fiica lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost retinuta cu mandat de 24 de ore de procurorii Directiei Generale Anticoruptie Arges, fiind acuzata de dare de mita.

Izaura Anghel a fost audiata de procurorii DGA in urma unui flagrant  de dare de mita despre care un angajat al Penitenciarului Colibasi, unde Sandu Anghel isi ispaseste pedeapsa pentru tentativa de omor, ar fi facut denunt. La finalul audierilor Izaura Anghel a fost arestata pentru 24 de ore.

Citeste si Izaura Anghel, fiica lui Sandu Anghel, acuzata intr-un dosar de coruptie

Surse judiciare informeaza ca si alte rude ale familiei Anghel vor fi audiate in acest dosar.

Directia Generala Anticoruptie este institutia care cercetaza actele de coruptie in care sunt implicati angajati ai ministerului de Interne.

Izaura Anghel era singura membra a familiei Anghel care se mai afla in libertate, ea a nascut in urma cu doua luni. Surse de la fata locului, citate de Antena 3 informeaza ca Izaurei i-a fost adus la arest bebelusul pentru a-l alapta.

Conform avocatului Izaurei Anghel, conform datelor din dosar ce i-au fost prezentate, Izaura Anghel este acuzata de dare de mita. Conform procurorilor Izaura Anghel ar fi dat 300 de euro unui gardian al Penitenciarului Colibasi pentru a-i transmite un telefon mobil tatalui sau.

Citeste si Inca o aroganta a clanului Bercea la adresa familiei Basescu

Avocatul Izaurei a precizat ca flagrantul nu a fost facut si ca banii mentionati in dosar nu au fost dati. De asemenea, el a spus ca Izaura a fost apelata insistent de catre gardian si ca s-a intalnit de doua ori cu acesta, la insistentele tatalui sau, care ii transmisese ca se simte amenintat.

In momentul in care a fost transferata in arest, la intrebarile jurnalistilor prezenti la fata locului, Izaura Anghel a declarat: „M-a arestat Basescu!”.

Familia Anghel este implicata in procesul fratelui presedintelui Traian Basescu, Mircea Basescu, in care acesta este acuzat de trafic de influenta.

Citeste si STENOGRAME: Bercea Mondial l-a sunat pe Mircea Basescu, din inchisoare, sa-i ceara

Anchetarea Izaurei Anghel intervine la scurt timp dupa ce a intrat pe rol procesul Mircea Basescu, proces in care aparatorul familiei Anghel, avocatul Pavel Abraham, a cerut aprobarea instantei in ceea ce priveste prezentarea unor probe si martori noi, printre care figura si fratele inculpatului, presedintele Traian Basescu.

Adauga un comentariu