Cancan ultimă oră

Jador a făcut accident rutier. Cântărețul și-a lovit Bentley-ul! „Am blocat toată intersecția. Nu știam ce înseamnă amiabilă”

Publicat: 18 sept. 2020

Cântărețul de manele Jador a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia bolidul său de lux a avut de suferit. Artistul a relatat întreaga întâmplare pe canalul său de Youtube, unde a precizat faptul că celălalt conducător auto a plecat de la locul accidentului. Jador a ținut să adauge că mașina a suferit pagube importante și că el habar nu avea ce înseamnă o amiabilă.

Jador și-a lovit Bentley-ul

Cânărețul Jador a fost implicat într-un accident rutier cu pagube materiale semnificative. Din fericire, nu au fost victime, însă bolidul de lux a avut de suferit. Cântărețul a vorbit despre accident pe canalul lui de Youtube. El a spus că a fost acroșat de către șoferul unei dube.

Accidentul rutier a avut loc într-o intersecție din Capitală. După ce l-a lovit, șoferul ar fi fugit de la locul accidentului.

„Mă duc să declar accident acum, în loc să mă uit la emisiunea mea. Ce dragi îmi sunt mie polițiștii și doctorii. Să vă explic cum a fost…M-am urcat în mașină, am ieșit pe strada principală. Mergeam înainte, iar un om semnaliza la stânga, cu o dubă. Omul, de fapt, a făcut dreapta și m-a lovit, am blocat toată intersecția. M-am dus la mașină, era nenorocită toată aripa dreaptă.”, a declarat Jador.

Lăsat singur în intersecție

Cântărețul a spus că a rămas perplex când a văzut că șoferul dubei a plecat de la locul accidentului. El spune că a tras pe dreapta și a așteptat ca omul să vină și să stea de vorbă. Când a văzut că a fost lăsat baltă, Jador a sunat la Poliție și i s-a spus să meargă să la accidente ușoare, să declare accidentul.

Zis și făcut. A mers acolo și l-a găsit pe șoferul dubei.

„La accidente ușoare…văd duba omului lovită, acolo. Merg acolo, îi spun: domnule, pe mine m-ați lovit. El tot spunea că m-a lovit el. Bine a fost că nu m-a lovit tare, bine că nu am pățit nimic, că nu mi-a dat în portieră…Eu nu știam ce înseamnă amiabilă” a povestit Jador, pe contul său de Youtube.

Jador trăiește o adevărată dramă

Jador trăiește o adevărată dramă. Îndrăgitul interpret de manele trece prin clipe foarte grele deoarece mama lui este bolnavă. Artistul spune că uneori nici nu se poate concentra asupra carierei sale. Și aceasta deoarece gândul îi fuge la cea care i-a dat viață.

Artistul suferă foarte mult din cauza faptului că mama sa este bolnavă. Chiar dacă a crescut, manelistul este „încă băiatul mamei„, iar suferința femeii îi provoacă multă durere. Artistul are o relație foarte apropiată cu cea care i-a dat viață. Aceasta este prima persoană pe care o sună dimineața să vadă cum se mai simte și să îi povestească ultimele noutăți din viața lui. Atunci când este departe de ea, fiind plecat în străinătate, la concerte, cântărețul îi duce dorul și îi poartă grija.

Mama lui este foarte bolnavă

Până în momentul de față, mama lui Jador reprezintă cea mai importantă prezență feminină din viața lui. Așadar, nu este de mirare faptul că acesta este vizibil afectat de faptul că femeia care l-a născut se confruntă cu probleme de sănătate.

Jador mărturisea, recent, că își ajută familia de fiecare dată când are ocazia, trimițând bani acasă. Manelistul și-a pus sufletul pe tavă în fața telespectatorilor Antena Stars. Astfel, el le-a dezvăluit acestora, în emisiunea „Jador Adevărat„, că mama sa este grav bolnavă.

Totodată, el a mărturisit că această suferință îi taie tot cheful de distracție și chiar de muncă. În ciuda acestui fapt, Jador își face „datoria” de artist, oprindu-se de fiecare dată să facă poze sau să le dea autografe fanilor.

„E bolnavă rău mama. Îți dai seama că nu-mi arde când e supărată ea rău să vin să fac o poză sau să vină 30 de oameni să stau jumătate de oră să fac poză, să mă opresc în stradă să fac poză, dar trebuie, că te iubesc oamenii”, a spus cântărețul de manele.

Cum a pierdut-o pe Andra Volos

Andra Volos își amintește că, pe când era la Puterea Dragostei, a interesat-o Jador, și el concurent în cadrul aceluiași realityshow. Mai mult, Andra spune că s-a sărutat cu artistul. Totul s-a întâmplat înainte de a începe relația cu Bogdan Mocanu, nimeni altul decât prietenul lui Jador. Andra povestește cum s-a furișat în casă, la Istanbul, unde se făceau filmările, întâlnindu-se, în secret, cu Jador. A vrut o relație cu el, dar după primul sărut și-a dat seama că nu este acea atracție.

„M-am sărutat cu el, dar… nu am simțit atracție. Pentru mine contează să simt ceva când mă sărut cu cineva. Cu Jador nu a fost nimic. El plângea și atunci după Simina, plus că eu nu mă vedeam cu el în viitor. Atât a fost. Nu înțeleg de ce a făcut el atâta tam-tam”, a mărturisit Andra Volos.

Însă lăsând la o parte toate acestea, Jador trăiește o adevărată dramă din cauza suferinței mamei sale.

Adauga un comentariu