Cancan

Jador, marele absent la botezul fiului lui Culiță Sterp. Din ce cauză nu a participat la eveniment

Publicat: 25 oct. 2021
Jador absent botezul Culiță Sterp
Jador nu a putut participa la botezul fiului prietenului său deoarece avea o cântare programată

Jador a fost marele absent la botezul fiului lui Culiță Sterp, care a avut loc săptămâna trecută, iar fanii s-au întrebat dacă nu cumva cei doi sunt certați. Astfel, artistul Jador a ținut să-și liniștească fanii susținând că încă este prieten cu fericitul tătic. Iar faptul că a lipsit de la botez este pus pe seama unui eveniment la care fusese solicitat cu mult timp în urmă.

Culiță Sterp și Daniela și-au botezat fiul în urmă cu doar câteva zile. Fericitul eveniment a fost sărbătorit printr-o petrecere extraordinară, la care au luat parte unii dintre cele mai celebri artiști din țara noastră. Dintre toți cei invitați însă, unul a lipsit în mod neașteptat. Este vorba de artistul Jador, care a simțit nevoia să-și explice absența. Fanii lui au presupus că relația de prietenie dintre el și fericitul tătic nu mai este la fel, dar motivul se pare că a fost cu totul altul.

Jador a fost absent la botezul fiului lui Culiță Sterp

Jador nu a fost prezent la botezul micuțului Milan, iar acest lucru a atras atenția urmăritorilor săi din mediul online, unde este o figură foarte activă. A fost acuzat că și-a neglijat prietenul – Culiță Sterp -, așa că a simțit nevoia să explice situația și să risipească orice fel de presupoziții. Prin intermediul unei postări pe contul să personal de Instagram, artistul și-a explicat absența de la petrecere. Așadar, nu neînțelegerile l-au determinat pe Jador să nu fie prezent la eveniment, ci faptul că a fost nevoit să lucreze în acea noapte. Este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică de petrecere din țara noastră, iar faptul că a avut seara respectivă rezervată unui spectacol nu ar trebui să surprindă pe nimeni.

„Am văzut foarte multe bârfe că de ce nu s-a dus Jador la Culiță la botez, că nu-l suportă Culiță… nu e adevărat! Culiță m-a invitat, eu m-aș fi dus cu drag, doar că eu joi am cântat. Noi suntem cântăreți, noi cu asta ne ocupăm. Tot timpul muncesc”, a scris Jador.

Artistul a ținut să precizeze că nu a fost vorba de câștigurile materiale pe care i le-a generat respectiva reprezentație, ci faptul că nu și-a dorit să-și dezamăgească fanii. Culiță Sterp l-a înțeles, mai ales că fac parte din aceeași lume.

Culiță Sterp și-a botezat băiețelul săptămâna trecută

În data de 21 octombrie, Culiță Sterp și Daniela Iliescu și-au creștinat băiețelul, pe care au ales să-l numească Milan. Ceremonia religioasă a fost organizată într-o locație inedită, și anume Biserica „Sfântul Nicolae”, din Hațeg. Seara s-a încheiat cu o petrecere pe cinste, iar printre cei 200 de invitați s-au numărat prieteni apropiați ai artistului și membri ai familiei, precum și câteva celebrități din țara noastră. Jador nu a fost însă prezent să-și felicite prietenul, iar urmăritorii săi au presupus că între cei doi au apărut neînțelegeri.

Trebuie să amintim faptul că Jador și Culiță Sterp au participat împreună la Survivor România din Republica Dominicană, unde au demonstrat că au o legătură strânsă. Cu toate că emoțiile competiției, precum și dificultatea probelor au născut câteva discuții în contradictoriu între ei, acest lucru nu părea în acel moment că le-a afectat prietenia. Se cunosc de mulți ani și activează în același domeniu, așa că trecutul pe care-l au împreună nu putea fi șters atât de ușor de câteva neînțelegeri.

Adauga un comentariu