National

Jaf armat la gara din Medgidia. O casierita a fost jefuita de doi mascati

Publicat: 07 apr. 2010
1

Doi indivizi mascati au patruns miercuri dimineata în cabina unei casierite din gara Medgidia. Din primele informatii, reiese ca hotii au disparut în mai putin de doua minute cu toate încasarile realizate de femeie de luni seara, cand a intrat în tura si pana în momentul producerii incidentului.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Transporturi Feroviare, Cerasela Miron, tinerii au rupt lacatul de la usa casieritei si i-au pus acesteia mana pe fata pentru a nu putea sa îi vada. Au furat aproximativ 3.000 de lei. Totul s-a întamplat foarte repede, iar casierita nu a reusit sa apese butonul de panica. Potrivit Ceraselei Miron, biroul politistilor este la cateva minute de gara în care s-a petrecut incidentul.
Deocamdata nu se cunoaste identitatea hotilor. Casiera de serviciu nu a putut retine aspecte fizionomice ale celor doua persoane, doar ca aveau cagule pe fata negre, înaltime 1,70 – 1,75 m, îmbracaminte închisa la culoare, iar pe maini purtau manusi din bumbac de culoare închisa. La fata locului a fost gasita o ranga metalica.

Adauga un comentariu