National

Jaf armat la o bijuterie din Zalau. Hotii au fugit cu bijuterii din aur si ceasuri valoroase

Publicat: 19 mart. 2019
1

O bijuterie din Zalau a fost jefuita de 2 persoane mascate, care au intrat cu putin timp inainte de ora inchiderii si au amenintat vanzatoarea cu o arma.

Cei doi au lovit-o puternic pe femeie, care s-a prabusit, lovindu-se in cadere cu capul de un dulap. Au furat ceasuri, aur si s-au facut nevazuti.

Bijuterie din Zalau jefuita de 2 tineri mascati
Hotii au intrat in bijuterie cu putin timp inainte de ora inchiderii si au folosit o arma pentru a o ameninta pe vanzatoare.

I-au spus: "Stim totul despre tine", au lovit-o, apoi femeia a cazut la pamant. Hotii au furat mai multe bijuterii si ceasuri, apoi au fugit.

Camerele de supraveghere montate in exterior nu au surprins mare lucru, pentru ca erau indreptate in alta directie, dar camerele de interior sunt verificate de anchetatori.

"Administratorul unei bijuterii de pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipul Zalau, a sesizat Politia, astazi, despre faptul ca doua persoane necunoscute, cu fata acoperita, au patruns in bijuterie, au amenintat  angajata cu o arma si au sustras mai multe bijuterii. In prezent echipa de cercetare este la fata locului pentru investigatii", precizeaza IPJ Zalau.
Adauga un comentariu