Titlurile zilei

Jaf cu final spectaculos la Gara din Iași! Un tânăr cu probleme psihice, eliberat de la Spitalul de Psihiatrie Pădureni-Grajduri, a intrat într-un magazin de bijuterii și a vrut să plece cu banii. Ce a urmat depășește orice limită. Până și polițiștii au încremenit! (Exclusiv)

Publicat: 02 dec. 2021
Un bărbat a plecat dintr-un magazin după ce a fost confruntat de vânzătoare, dar s-a întors când polițiștii au ajuns la fața locului

Scene incredibile surprinse la Iași! Un tânăr a încercat să jefuiască un magazin de bijuterii din zona Gării. După ce a intrat în magazin și i-a cerut vânzătoarei bani, s-a făcut nevăzut, dar nu înainte de a primi un jet de spray lacrimogen în față. Femeia care se afla după rafturile cu bijuterii nu s-a pierdut cu firea și i-a ținut piept bărbatului. După ce a plecat din magazin, individul și-a mai încercat o dată norocul și i-a smuls unei tinere un telefon din mână, tot în aceeași zonă. Surpriza maximă a fost când oamenii legii au ajuns la magazinul de bijuterii

Scene desprinse parcă din filme, la Iași! Un tânăr pus pe rele i-a lăsat cu gura căscată până și pe polițiști. Joia trecută, Bogdan Stoican, un tânăr de loc din localitatea ieșeană Mironeasa, s-a gândit să facă bani ușor. A mers în zona Gării Iași și a intrat într-un magazin de bijuterii. I-a spus vânzătoarei să-i dea banii din încasări ca să o lase în pace. Femeia nu s-a pierdut cu firea și a pus mâna pe un spray iritant. După ce i-a pulverizat substanța în față, vânzătoarea a dat alarma, însă tânărul a fugit. Polițiștii au ajuns imediat la fața locului și au început să facă verificări. În timp ce oamenii legii discutau cu vânzătoarea de la magazinul de bijuterii, Bogdan Stoican mai încerca să dea o lovitură. De data aceasta, însă, a mers pe lângă o tânără care avea un telefon în mână și i l-a smuls.

Oamenii legii credeau că au de-a face cu o tentativă de jaf clasică și nu se așteptau să pună mâna prea repede pe autor. Nu a fost, însă, așa. În timp ce efectuau cercetarea la fața locului, în magazinul de bijuterii s-au trezit chiar cu autorul la ușă. Bogdan Stoican a intrat în magazin și le-a spus polițiștilor că el a intrat să fure, dar că nu a luat nimic. Ulterior, individul le-a povestit oamenilor legii și despre telefonul sustras. Trebuie precizat faptul că tânărul nu este străin de problemele cu legea.

În trecut, el a fost condamnat pentru mai multe fapte și a stat închis inclusiv la Spitalul de Psihiatrie Pădureni-Grajduri, asta pentru că ar avea ceva probleme de natură psihică. Și de data aceasta își va pierde libertatea. Surse din cadrul anchetei au precizat că bărbatul a fost internat la o unitate medicală, unde va fi expertizat, pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ când a comis cele două fapte.

Jaf după jaf la Gara Iași

În urmă cu câteva săptămâni, tot în zona Gării Iași au fost comise mai multe jafuri. Astfel, în ultima perioadă, polițiștii se confruntă cu un fenomen. Din mai multe societăți comerciale au dispărut seifuri. Cam de o lună, zona Gării Iași a fost frecventată de hoți. Două farmacii au fost sparte, iar din ele au dispărut două seifuri. De la începutul lunii trecute, hoții par că stau cu ochii-n patru și caută farmacii sau săli de jocuri. Pe 5 noiembrie 2021, o farmacie Catena avea să fie spartă. De acolo, hoții au luat un seif de câteva kilograme în care se aflau 18.000 de lei.

La doar o zi distanță, pe 6 noiembrie 2021, polițiștii aveau să fie sesizați din nou. De data aceasta, reprezentanții farmaciei Fortis au cerut ajutorul anchetatorilor. Și din această farmacie a fost furat un seif, însă în acesta se regăsea o sumă mai mică de bani. Surse din cadrul anchetei au precizat pentru reporterii BZI că în seif s-ar fi aflat aproximativ 5.000 de lei. Hoții s-au făcut din nou nevăzuți. La doar câteva minute distanță, o sală de jocuri de noroc, 77777, a fost spartă. Hoțul care a pătruns în interior nu a reușit sa fure nimic deoarece s-a speriat de alarmă.
Adauga un comentariu