Titlurile zilei

Jale în trafic! Cinci ieșeni au fost ridicați de la volan și duși în arest după ce s-au urcat beți mangă la volan! Parcă ar fi făcut întrecere la dat pahare peste cap

Publicat: 09 dec. 2020
Jale în trafic Cinci ieșeni au fost ridicați de la volan și duși în arest după ce s-au urcat beți mangă la volan Parcă ar fi făcut întrecere la dat pahare peste cap
Doi dintre șoferii prinși băuți la volan care și-au petrecut noaptea în arest

Pe zi ce trece, tot mai mulți șoferi inconștienți își fac loc prin trafic. Polițiștii au deschis mai multe dosare penale și au băgat în arest patru șoferi care s-au urcat băuți la volan. O parte dintre aceștia au provocat accidente rutiere și au fost la un pas de a distruge vieți

Un tânăr și-a petrecut noaptea în arest după ce a fost prins beat la volan. Polițiștii Poliției Orașului Podu Iloaiei au identificat pe raza satului Heci un bărbat, de 35 de ani, care ar fi condus un auto fiind sub influența alcoolului. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui auto sub influența alcoolului sau a altor substanțe. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul care ar fi condus auto a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Iași. Cercetările continuă.

S-a urcat băut la volan și a provocat un accident rutier

De beat ce era, un alt bărbat a fost la un pas de a produce o tragedie. Polițiștii Secției 6 Poliție Iași au identificat un bărbat, care ar fi condus un auto pe drumul public, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi acroșat un gard. Bărbatul ar fi plecat de la fața locului și a fost depistat ulterior de polițiști. Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui auto sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar cercetările continuă. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Iași. Cercetările continuă.

Doi prieteni au fost la un pas de a produce o tragedie, după ce au făcut schimb de locuri

Doi prieteni au ajuns să fie colegi de arest. Polițiștii Postului de Poliție Țibănești au constatat că pe DJ 248 A, pe raza satului Domnița, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două auto. Din verificările efectuate la fața locului a rezultat faptul că un tânăr de 26 de ani ar fi condus un autoturism pe drumul public pe raza comunei Țibana, fără a deține permis de conducere, iar la scurt timp la volanul aceluiași auto ar fi trecut un bărbat, de 54 ani, care însă ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi intrat în coliziune cu un auto care ar fi circulat regulamentar din sens opus. Din accident nu au rezultat victime omenești. Bărbatul de 54 de ani a refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuz sau sustragere de la recoltare de probe biologice și conducerea unui auto sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Pe baza probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbați au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. Pe 7 decembrie, cei doi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei, instanța dispunând arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

S-a răsturnat cu un buldoexcavator din cauza alcoolului

Un bărbat era să-și piardă viața după ce s-a urcat băut la volan și s-a răsturnat. Polițiștii Serviciului Rutier Iași au fost sesizați despre un accident rutier cu victime care a avut loc pe DJ 249 E, în apropierea localității Țuțora. Din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat, de 47 de ani, care ar fi condus un buldoexcavator pe drumul public, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, cel mai probabil pentru că ar fi fost sub influența alcoolului și ar fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se.

Conducătorul auto a fost rănit ușor. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui auto sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Pe baza probatoriului administrat în cauză, pe 7 decembrie, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Iași, iar cercetările continuă.
Adauga un comentariu