Eveniment-Social

Jale la concursurile de atestare ale administratorilor de bloc

Publicat: 04 feb. 2015
1

Primaria a organizat la finele lunii ianuarie o noua sesiune de examinare a persoanelor fizice în vederea obtinerii atestatului de administrator de imobile. Concursul era adresat persoanelor care în prezent ocupau sau nu aceasta functie, adica cele care au absolvit cursuri de pregatire în domeniu, dar înca nu sunt atestate.

„Dosarele au fost verificate de catre Comisia de atestare din cadrul Serviciului Asociatii de Proprietari din cadrul Primariei Municipiului Iasi, rezultatele concursului fiind deja facute publice. Circa o treime din candidati au fost respinsi”, a precizat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al municipalitatii. Pâna în prezent, municipalitatea a atestat prin examen 650 de administratori.

Comentarii
  • ACEST PRIMR ESTE O ******* SECURISTA.IMPIEDICA ATESTAREA ADMINISTRATORILOR DE BLOC PENTRU INTERESELELUI SI A PSD.DORESTE CU ORICE PRET,CRED ,CA TOATE BLOCURILE SA TREACA LA MAFIOTII DE LA TERMO SERVICE ,CA ACEASTA INSTITUTIE SUBORDONATA LUI NICHITA,FURA CA IN CODRU IESENII.NU STIE CUM SAMAI FACA SA NE FURE .TERMO SERVICE ARE SUTE DE ANGAJATI CARE TREBUIE PLATITI BINE CA DOAR SUNT PILELE LUI SI CELOR A INSTITUTIEI.DACA IESENII SE VOR UITA MULT CA BOII LA LISTELE DE PLATA FARA SA VORBEASCA,SA DENUNTE MARI SARLATANI DIN TERMO SERVICE SI PRIMARIE VOR PLATI MULT SI BINE SUME FABULOASE LA INTRETINERE.UNDE NU E CAP ,VAI DE BUZUNARELE NOASTRE.NU STIU,ESTE LASITATE SAU NEPASARE SI MAFIOTUL SECURIST PROFITA DE PE URMA NOASTRA.CE BINE,SA MAI IESITI SI SA/L APLAUDATI PE PONTA SI MAFIOTII DIN PSD CIND MAI VIN PE LA IASI.BRAVO,POPOR DE PROSTI

Adauga un comentariu