Eveniment-Social

James Arthur vine la Iasi! Artistul a trimis un mesaj video prin care confirma ca va canta pe 1 Decembrie – VIDEO

Publicat: 24 nov. 2015
1

Finalul de an vine cu o veste buna pentru ieseni. Primarul Mihai Chirica a dezvaluit numele artistului care va canta la Iasi cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in cadrul concertului organizat de municipalitate pe esplanada Palatului Culturii. Dupa ce prima incercare de a-l aduce pe James Arthur la Iasi a esuat, edilul a facut anuntul conform caruia, administratia locala se va revansa pentru gafa monumentala a lui Cosmin Coman. Asadar, pe data de 1 Decembrie, incepand cu orele 19:00, James Arthur, insotit de propriul band, va sustine un concert memorabil, la care este asteptata absolut toata suflarea ieseana. Mihai Chirica a precizat si faptul ca, desi venirea artistului la Iasi pe data de 1 Decembrie era aproape sigura, nu a dorit sa faca acest anunt pana in momentul in care nu a primit si confirmarea video de la acesta. La finele concertului insa, iesenii nu se vor bucura si de un foc de artificii, dupa cum s-au obisnuit din anii trecuti. Aceasta decizie a fost luata de seful de la Palatul Roznovanu in semn de solidaritate pentru momentele tragice pe care Europa le traverseaza in prezent.
Comentarii
  • Concert, sigur, la Iasi, v-a concerta James Arthur. Intreb, nu dau cu parul: sigur dar, sigur, de asta are nevoie orasul? Vine iarna, sunt strazi desfundate …etc. Cine este James Arthur? A castigat X Factor in 2012 … bravoooo! … lui, dar … ? Impozitele ce le platesc, sunt pentru James Arthur? Nu mai sunt strazi desfundate? Copiii mai nu au loc de parcare, la Judecatorie, este stres, la Tribunal nu este o parcare publica? La teatru? Haos. Lista este mare … Lista este mare, lipseste, ghici: James Arthur? Ma lasi mai puta mica!tara arde si baba se piaptãnã bai nenea Chirica matale ne consideri idioti ,de James Arthur are nevoie Iasul ?

  • Stimati edili,tara arde si edilu’ se chiaptana; daca chiar voiati spectacol de 1 Decembrie, chiar nu ati gasit un cantaret mai barbat sau mai femeie decat marea anomalie arthur cu dejtu’n koor? De ex eu nu vreau ca parte din impozitele pe care le platesc sa merga pt castratul asta.

Adauga un comentariu