National

Jandarmii din Tulcea, prinși între două femei. Ce acuzații își aduc aceastea

Publicat: 23 feb. 2021
Jandarmi
Jandarmi

Scandal mare într-un bloc din Tulcea. Două vecine, din cauza rufelor puse la uscat, au ajuns la un real război. Doar intervenția jandarmilor le-a liniștit. Incidentul a fost anunțat la numărul unic de urgență 112. În timpul conflictului hainele puse la uscat de persoana reclamată au fost murdărite cu vopsea.

Persoana care a apelat la ajutorul autorităților o acuză pe vecină de faptul că i-a murdărit ușa cu vopsea. Un lucru este cert. Mărul discordiei între cele două femei au fost rufele și vopseaua. Pe numele femeii reclamate au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor pentru infracţiunea de distrugere.

„Jandarmii au identificat o femeie, în vârstă de 76 de ani, care a cerut sprijinul forţelor de ordine, pe motiv că vecina sa, i-a distrus uşa de acces în locuinţă, folosind o vopsea de culoare albă, în urma conflictului declanşat între cele două femei. Femeia a declarat jandarmilor faptul că vecina sa, care locuieşte deasupra apartamentului său, îşi întinde frecvent articolele vestimentare la uscat, acestea ajungând în dreptul geamului său, creându-i neplăceri.

Ea a mai declarat jandarmilor faptul că, a tras de articolele vestimentare care îi ajungeau în dreptul geamului său, cu scopul de a le observa vecina sa şi a lua măsurile necesare. Imediat după acţiunea sa, femeia a observat uşa de acces în locuinţă cu urme de vopsea de culoare albă, ea precizând că de vină ar fi chiar vecina sa. Jandarmii au luat legătura şi cu persoana reclamată, o femeie în vârstă de 40 de ani, care a declarat că în momentul în care a vrut să-şi strângă articolele vestimentare aflate la uscat, a observat că acestea au urme de vopsea de culoare albă, precizând că vecina sa este cea care şi-a vopsit propria uşă de acces în locuinţă şi tot ea a vopsit şi articolele vestimentare cu scopul de a o învinovăţi, aceasta reproşându-i deseori diferite aspecte”, au povestit jandarmii tulceni.

 

Adauga un comentariu