Eveniment

Janet Jackson, nunta de 20 milioane de dolari

Publicat: 02 oct. 2012

Una din cele mai scumpe nunti din istorie! Asta pregateste miliardarul Wissam al Mana (36 de ani) din Qatar pentru logodnica lui, cantareata Janet Jackson (46 de ani). Barbatul mai are insa alte 3 sotii.

Nunta lui Janet Jackon, sora celebrului cantaret Michael Jackson, va avea loc la Doha, anul viitor, insa pregatirile pentru marele eveniment au intrat deja in linie dreapta, fiindca alesul ei, miliardarul Wissam al Mana, vrea o petrecere cu totul iesita din comun.

Potrivit unui apropiat al cuplului, va fi "una din cele mai memorabile si extravagante nunti din istoria recenta". Mirele pune la bataie 20 de milioane de dolari (circa 70,1 milioane lei) pentru a face toate voile divei americane.

El va plati 3 milioane de dolari (circa 10,6 milioane lei) pentru a-i aduce cu avionul pe cei 500 de invitati din toata lumea. Oaspetii vor avea la dispozitie gratis haine de firma si, la plecare, vor primi, fiecare, in dar un ceas Rolex de 10.000 dolari (circa 35.000 lei).

Janet se iubeste cu Wissam din vara lui 2010 si s-ar fi convertit la islamism pentru el, potrivit "National Enquirer". Ea a declarat ca e gata sa poarte val si vesminte precum femeile musulmane pentru a-si face sotul fericit.loading...

Adauga un comentariu