Actualitate

Jason Newsted a lansat primul clip Newsted: Soldierhead – VIDEOCLIP

Publicat: 16 ian. 2013

Fostul basist Metallica, Jason Newsted (Voivod, Flotsam & Jetsam, Echobrain, WhoCares) a lansat primul videoclip cu noua sa trupa, Newsted. Piesa aleasa poarta numele “Soldierhead” si este extrasa de pe primul material discografic intitulat “Metal”. EP-ul a iesit pe piata in data de 8 ianuarie 2013 prin intermediul retelei iTunes si contine patru piese. Despre acest clip artistul a declarat ca este filmat in maniera old-school intr-o fabrica parasita. Acesta a dorit ceva simplu in care sa apara doar trupa, asa ca cei trei s-au bucurat din plin de momentele traite in fata camerei de filmat.

Newsted – Soldierhead
Tracklist Metal Soldierhead Godsnake King Of The Underdogs Skyscraper Doom Jason Newsted a declarat pe pagina de facebook ca este “ultra-mandru de perioada petrecuta in trupa” si ca le este recunoscator colegilor pentru experientele minunate traite impreuna vreme de 15 ani.Acesta a activat in Metallica in perioada 1986 – 2001, ocupand locul regretatului Cliff Burton. Dupa plecarea din trupa, muzicianul si-a lansat propriul proiect muzical, Echobrain, a cantat cu Ozzy Osbourne si apoi s-a alaturat trupei canadiene Voivod. Locul lui Newsted in Metallica a fost luat de basistul Robert Trujillo in 2003.

La sfarsitul lunii octombrie 2012 artistul s-a casatorit cu Nicole Leigh Smith. Acestia aveau o relatie de multi ani hotarand sa faca pasul cel mare. Actuala doamna Newsted, a declarat: “Jason este un tip fantastic de talentat, iar eu sunt fericita sa-i port numele de familie“. Nicole este cea care l-a incurajat pe Jason in 2005 sa gaseasca un nou hobby acesta descoperindu-si pasiunea pentru pictura. In discursul acordat la includerea Metallica in Rock And Roll Hall Of Fame (2009), Jason Newsted i-a multumit lui Nicole: “Este dragostea vietii mele, a ramas langa mine in ultimii sapte ani plini de provocari si aventuri“.

sursa:infomusic.roloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit