Magazin

Jean de la Craiova prins in flagrant

Publicat: 11 iul. 2012

Ziua de vineri l-a prins pe familistul Jean de la Craiova intr-un hotel discret din Berceni, in compania tinerei sale colege de scena, Madalina, cunoscuta in zona muzicii de petrecere drept Beyonce de Romania. Cei doi au ajuns la destinatie putin dupa miezul noptii si au ramas pe intuneric aproape doua ore. Singura lumina care s-a vazut la fereastra camerei lor a fost cea produsa de bricheta fetei, care a iesit in doua randuri la fereastra sa fumeze o tigara si sa bea cateva guri de sampanie.

„Noi putem face o sarbatoare din fiecare zi petrecuta in familie„, declarau la unison Jean de la Craiova si Paula, consoarta lui. Recunosteau insa ca zilele de acest fel sunt putine. Jean este un artist solicitat, care isi petrece timpul pe drumuri, intre cantari, iar cand nu canta gaseste el ceva incitant de facut.

In noaptea de joi spre vineri, de pilda, Jean nu a dat fuga acasa la ai lui, ci a poposit putin dupa miezul-noptii intr-un hotel de trei stele de la periferia Bucurestiului. Daca ar fi fost singur, am fi putut spune ca a cautat linistea pentru a se odihni dupa o perioada incarcata, insa, nu, Jean nu a fost acolo singur, ci cu Madalina, o cantareata de 20 de ani care cauta succesul prestand alaturi de el, evident, din bunavointa lui.

Asadar, cei doi au ajuns la hotel impreuna si cu un mare chef de distractie. Judecand dupa bagajul lui Jean, cantaretul a avut grija sa aduca un ingredient necesar bunei dispozitii, o sticla de sampanie menita probabil sa destinda atmosfera, pe care cei doi au cumparat-o dintr-o benzinarie in drum spre hotel. Cazarea s-a produs aproape instant si dupa cateva minute, la primul nivel al hotelului, s-a aprins lumina. Insa la fel de repede s-a si stins.

Odata acomodati cu decorul, cei doi si-au continuat intalnirea pe intuneric. Dupa doar 15 minute, Madalina a simtit nevoia sa fumeze o tigara si sa bea un pahar de sampanie, pesemne pentru a-si pondera emotia. A facut-o cu nesat, tot pe intuneric. Fata a disparut apoi in bezna si a reaparut la fereastra, 45 de minute mai tarziu, dupa o noua runda a intalnirii, cu aceeasi pofta nestavilita de tutun asezonat cu sampanie.

A urmat ultima retragere in intimitatea camerei de trei stele, pentru care Jean nu a scos din buzunar nici 200 de lei, si 30 de minute mai tarziu distractia s-a spart la aparitia unui taxi in fata hotelului. Madalina a coborat in viteza si s-a urcat in masina, in timp ce Jean, aflat la prima lui aparitie la fereastra, a petrecut-o cu privirea minute bune.

S-au cunoscut pe scena

Jean de la Craiova si Madalina, alias Beyonce de Romania, au ajuns sa se cunoasca datorita profesiei lor. Povestea lor este una clasica si se repeta frecvent in lumea muzicala, consolidandu-se si luand nastere in timpul concertelor prin tara. El, vestit cantaret cu state vechi in industrie, uns cu toate alifiile si cunoscand toate chichitele necesare afirmarii, iar ea o fata simpla, dornica sa ajunga cantareata si, de ce nu, celebra. Ca sa-si ajute protejata, Jean de la Craiova a compus o piesa pe care o canta in duet cu ea, intitulata „Beyonce de Romania”, asa cum este cunoscuta Madalina in lumea muzicii de petrecere.

Sursa: cancan.ro
Adauga un comentariu