Cancan

Jean Paler a avut parte de un tratament inuman. Ce a pățit actorul cât a fost internat

Publicat: 03 nov. 2020
Jean Paler tratament inuman
Actorul Jean Paler susține că a fost chinuit în ultimul hal în spital

Cunoscutul actor Jean Paler a trecut prin clipe de coșmar și dezvăluie că a avut parte de un tratament inuman în spital. Vedeta se plânge că a trecut prin momente foarte grele în unitatea medicală din Brașov. Acesta mărturisește că tratamentul pe care l-a primit a fost unul greu de descris.

Jean Paler a povestit de curând despre perioada în care a fost internat într-un spital din Brașov. Actorul susține că a fost lovit, îmbrâncit și chiar și înjurat în unitatea spitalicească. Acesta a fost testat de cinci ori pentru noul coronavirus, iar după câteva săptămâni a fost transferat la secția de cardiologie.

Jean Paler – tratament inuman

Actorul se plânge că a avut parte de un tratament nu tocmai demn de conduita unei unități spitalicești. Așadar, Jean Paler susține chiar că a încasat lovituri. De asemenea, suferea de frig, mâncarea a fost de o calitate îndoielnică și nici nu avea voie să iasă din cameră.

Într-o încăpere cu 6-8 paturi eram singur, wc-ul însemna un scaun care era tăiat pe mijloc și era în el o găleată, era ca în Evul Mediu. Și la pușcărie era mai bine, mâncarea era sub orice critică, un pușcăriaș o duce mult mai bine decât un bolnav.

Are mai mult de câștigat un pușcăriaș, niciun pic de căldură, după 4 zile am făcut rost de a doua pătură, cu chiu cu vai, cu rugăminți, scandal și ceartă. Am stat îmbrăcat cu două rânduri de pijama pe mine, cu o pătură care era dinainte să ajungă Ceaușescu președinte, cu greu m-am lipit cu a doua pătură. Așa m-au ținut la izolare zile întregi, nu am vorbit cu nimeni.

A venit o doctoriță împăiată și umflată care vorbea cu mine din tocul ușii, nu intra la mine, în așa zisul salon. Stătea pe la ușă, după hol, și de acolo vorbea cu mine. Mi-au făcut 5 teste și au ieșit toate neconcludente”, a mărturisit Jean Paler.

Jean Paler susține că a fost lovit în spital

Jean Paler suferă de afecțiuni cardiace și chiar a fost operat de cinci ori pe cord. Pentru că a început să se simtă rău, actorul s-a internat de curând într-o secție de cardiologie dintr-un spital din Brașov. Însă experiența spitalicească a actorului s-a transformat într-un coșmar. Jean Paler susține chiar că a fost lovit de un cadru medical.

Ne încuiau ca pe câini în saloane, am vrut să plec, am ieșit pe holul spitalului. Dintr-o dată m-am trezit cu vreo cinci pe mine, deși zile întregi n-am văzut țipenie de om. Au sărit pe mine, mi-a dat unul brânci, unul m-a lovit, da, da, au dat în mine. Unul dintre asistenții medicali, poate chiar medici erau, nu sunt sigur.

Au dat în mine și au țipat la mine, mi-au zis: «intră, mă, înăuntru, nu știi că n-ai voie, al dracului, nu auzi că n-ai voie să ieși pe hol». Alți mă loveau, alții mă drăcuiau. Alți îmi spuneau frumos. Am înțepenit de frig acolo, nu mai puteam rezista. Mă îmbolnăveam mai rău și mă băgau cu forța în camera de tortură. Asta am trăit”, a mai povestit Jean Paler la ce tratament inuman a fost supus.

Comentarii
Adauga un comentariu