Magazin

Jean Paler, de nerecunoscut dupa externare

Publicat: 07 oct. 2014
1

Jean Paler (54 de ani) a revenit in apartamentul lui din Sinaia, dupa trei saptamani de spitalizare, timp in care medicii s-au chinuit sa-i trateze pneumonia severa, cu care s-a capatuit dupa un spectacol in aer liber.

La externare, doctorii i-au dat o lista de medicamente lunga, dar si o veste buna: poate reveni oricand pe scena:

Citeste si Jean Paler este de 4 zile in spital

Doamne ajuta, sunt din nou in patul meu, acasa! Am scapat de perfuzii, de spital, desi am fost tratat regeste. Sunt din nou in apartamentul meu din Sinaia. Dar atat de mult m-am obisnuit cu salonul din clinica din Brasov incat cu greu ma acomodez in casa. Dar e tare bine in patul meu!”, a spus artistul, in exclusivitate pentru Click!

Citeste si Jean Paler, dupa ce a fost internat: Plutea moartea in jurul meu

Fanii lui il pot revedea sambata, la Festivalul National de Umor „Oltenii si restul lumii”, care va avea loc la Slatina, in perioada 9-11 octombrie. Artistul este insa necajit ca, desi multi i-au urat sanatate, a primit si mesaje urate: „Acum am bani de medicamente, dar cand am zis ca n-am am primit sms-uri in care mi se spunea sa-mi vand casa din Sinaia si kilogramele de aur de parca, daca am lucrat ca bijuterier, sunt plin de ghiuluri!”, ne-a mai spus el, cu dezamagire.





Adauga un comentariu