Magazin

Jean Paler, dupa ce a fost internat: Plutea moartea in jurul meu

Publicat: 21 dec. 2012
1

Actorul Jean Paler era, vorba lui, cat pe ce „sa o mierleasca„, tocmai acum, inainte de Craciun, insa doctorii Spitalului de Urgenta din Brasov l-au facut ca nou, dupa ce i-au montat trei stenturi la inima.

Jean Paler a ajuns pe patul Spitalului de Urgenta din Brasov in urma cu aproape doua saptamani, dupa ce inima i-a jucat din nou feste. Cu trei preinfarcturi si un infarct la activ, cardiologii i-au montat lui Jean, zilele trecute, trei stenturi (dispozitive care largesc arterele pentru ca sangele sa circule normal), iar starea de sanatate a actorului e acum buna. „La Terapie Intensiva e cumplit. Aici sunt adusi bolnavii grav, iar medicii depun eforturi supraomenesti pentru a-i salva. Daca nu ai psihicul tare, poti claca. Aici pluteste moartea, ii simti mirosul, da tarcoale”, a spus acesta. Jean a fost externat aseara la cerere si va intra intr-o perioada de recuperare: „N-am voie sa car nimic si sa urc scari. Iar eu stau la bloc, la etajul trei, si nu am lift. Trebuie sa evit stresul. Revelionul il voi petrece in vila unui prieten, care s-a oferit sa aiba grija de mine!”, a mai spus el, potrivit Libertatea. Luni, Jean si-a serbat ziua de nastere la Reanimare, oferindu-i echipei de medici care l-a operat un tort, dar si sampanie.

Actorul este liber profesionist, asa ca nu beneficiaza de pensie si nici bani prea multi nu are pusi deoparte: „Aveam niste spectacole de Sarbatori, nu pe bani multi, dar erau buni, caci puteam trai din ei pana la vara, cand mergeam pe Litoral, in turneu”, ni s-a mai confesat actorul.

Adauga un comentariu