Magazin

Jean Paler este de 4 zile in spital

Publicat: 16 sept. 2014
1
Jean Paler are in continuare mari probleme de sanatate, dupa preinfarctul suferit acum doi ani. De patru zile, se afla internat la sectia de cardiologie a spitalului judetean din Brasov.
De patru zile sunt la spitalul judetean Brasov. Am o pneumonie severa. De mine are grija medicul Elena Bobescu. Doctorii fac tot posibilul pentru mine”, a declarat Jean, pentru Click!
Jean Paler a suferit o operatie la inima in decembrie 2012. Atunci, in urma unui preinfarct, medicii i-au montat stenturi.

Citeste si:

O actrita din Iasi primeste Marele Premiu al Galei Tanarului Actor HOP – FOTO

 Dupa aceasta interventie, actorul ar fi trebuit sa aiba grija de el, dar, cand a vazut ca prinde puteri, Jean s-a cufundat din nou in munca. A plecat in turneu chiar si peste ocean, in Canada, dar a fost si pe Litoral, vara aceasta. Artistul a fost nevoit sa faca aceste eforturi si pentru a strange banii atat de necesari pentru a-si putea permite medicamentele. 500 de lei trebuie sa cheltuiasca in fiecare luna pentru a-si lua reteta. Pentru ca locuieste in Sinaia, singur, Jean nu a apelat la medicii din Capitala, ci a fost internat la Brasov, acolo unde a fost ingrijit si in 2012.
Adauga un comentariu