Magazin

Jean Paler, internat de urgenta dupa ce a suferit un infarct: „Nu incap in patul de spital”

Publicat: 13 dec. 2012
1

Actorul Jean Paler a fost luni la un pas de a parasi aceasta lume, caci inima i-a cedat. Din nou, fiindca mai are la activ trei preinfarcturi. A cazut in cap, langa pat, si cu ultimele puteri si-a sunat un bun prieten, care l-a transportat la Spitalul de Urgenta din Brasov.

Aflat pe patul de spital, artistul nu si-a pierdut nici macar simtul umorului, povestindu-ne, cu stilul sau amuzant, despre necazul care l-a lovit: „Luni ma aflam in apartamentul meu din Sinaia si dintr-odata mi s-a facut rau. Am cazut in cap. Am apucat sa sun un prieten, care m-a transportat la spitalul din Brasov, unde sunt si acum. Altfel, in acest moment eram la doi metri in pamant. Doctorii au roit zece ore in jurul meu si mi-au facut zeci de analize. La tomograf, fiindca sunt foarte inalt, nu imi incapeau picioarele, asa ca am stat cu ele pe afara. Asta patesc si cu patul de spital, nu incap in el”, a spus Paler pentru Libertatea.ro.

Cum arterele inimii sunt infundate, medicamentele nu ii sunt de mare ajutor, asa ca doctorii vor sa ii puna azi stenturi. „A trebuit sa semnez niste acte, ca accept sa mi se puna aceste dispozitive care imi vor largi venele, dar sunt si mari riscuri, caci poti sa mori pe masa de operatie. Oricum, eu mi-am pus toate sperantele in chirurgii Petrisor Macasoi si Dragos Lupu, care ma vor opera maine (n.r. – azi)”, a incheiat Paler.

Comentarii
  • MULTA SANATATE PENTRU UN OM EXTRAORDINAR ,CU UN SUFLET MARE SI UN ATRIST CUM NU SE VA MAI NASTE Dumnezeu sa-ti de-a sanatate fericire si multa ,multa sanatate PENTRU CA MERITI TOT CE-I MAI BUN !

Adauga un comentariu