Scena artistica din Romania

Jean Paler trăiește o adevărată dramă: “12 secunde inima mea nu a bătut deloc!”

Publicat: 03 sept. 2021
Jean Paler pe patul de spital
Jean Paler traieste o adevarata drama, iar prietenii sai l-au dat uitarii

Jean Paler trăiește o adevărată dramă din cauza problemelor de sănătate. Îndrăgitul actor de comedie a suferit mai multe infarcte, iar medicii i-au interzis să mai urce pe scenă.

Pe lângă aceste probleme, marele artist a fost dat uitării și de către apropiați numai familia este cea care a rămas lângă el.

Jean Paler trăiește o adevărată dramă

Actorul s-a mutat la Sinaia unde locuiește alături de fiica lui. Jean Paler a fost sfătuit de medici să aibă mai multă grijă de sănătatea lui și să renunțe să mai urce pe scenă. Din păcate, artistul se confruntă și cu probleme financiare, iar pensia nu acoperă costurile medicamentelor de care are nevoie.

“Sunt cardiac cronic, operat, cu stenturi, am și defribilator. Medicamentele mă costă 1400 de lei ope lună. Am o pensie de 840 lei, mi-e și rușine. M-au uitat toți, parcă nici nu exist! Dacă nu aș avea familia să mă ajute, aș fi pierdut! În fiecare an stau în spitale câte patru luni. Am 4 stenturi și un defibrilator. Inima mea mai funcționează doar 30 la sută. Doctorii se minunează cum de mai poate inima să împingă sângele la cap și la picioare”, a declarat Jean Paler în emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D.

Jean Paler fost la un pas de moarte

Jean Paler a mărturisit că a fost la un pas de moarte după ce a căzut în fața unei mașini. Încă o dată a avut noroc și medicii au reușit să îl salveze.

“Inima bate în fibrilații, face sincope. 12 secunde inima mea nu a bătut deloc. Puteam să mor! Eram pe stradă, în Sinaia, și am făcut o sincopă. Am căzut în fața unei mașini. Omul a crezut că m-a lovit el cu mașina. Au dat telefon la 112 și m-au dus la Fundeni, unde m-au pus pe picioare. M-am obișnuit cu infarct după infarct”, a mai spus actorul.

Cine este Jean Paler

Jean Paler s-a născut pe 17 decembrie 1952 la Sinaia. Acesta este un actorc celebru de comedie din România. Și-a început cariera în teatru după ce a studiat și a absolvit clasa maestrului Dem Rădulescu.

A participat în numeroase turnee cu artiști precum Irina Loghin, Dem Rădulescu, Dan Spătaru, Jean Constantin, Nicu Constantin ș.a.

Este un artist și un om demn de admirația noastră. Are caracterul unui om puternic care nu se lasă bătut nici atunci când ajunge la terapie internsiva. Acolo unde spune el : „DACĂ NU AI PSIHICUL BUN POȚI CLACA. PLUTEA MOARTEA ÎN JURUL MEU. PLUTEȘTE MOARTEA LA TERAPIE INTENSIVĂ, IȚI DĂ TÂRCOALE, ÎI SIMȚI MIROSUL…”

Problemele de sănătate îi fac viața amară lui Jean Paler care trăiește o adevărată dramă însă, cu toate acestea, reușește de fiecare dată să treacă peste.

Adauga un comentariu