Frumusete

Jennifer Aniston are un truc simplu pentru o aplicare perfecta a rujului

Publicat: 04 dec. 2018

Rujurile long wear sunt ideale pentru ca fac ceea ce promit – raman pe buze. Dar aceste formule sunt de obicei mate, o formula care de multe ori usuca buzele si creeaza un aspect neplacut. Jillian Dempsey, make-up artistul care lucreaza cu Jennifer Aniston, a demonstrat cum iti poti transforma rujul cremos preferat intr-un ruj cu aspect mat, care ramane imprimat pe buze.

Dempsey a demonstrat pe Instagram modul in care foloseste blotting paper (foi de orez, care absorb umezeala) pe clientele ei pentru a elimina rujul cremos care este in exces, si pentru a-l matifia. Aceste hartii elimina o mare parte din uleiul care se afla in ruj, iar astfel produsul are un aspect mat pe buze. Avantujul acestei metode este ca buzele raman hidratate, fara sa necesite o reaplicare a rujului constanta, noteaza elle.ro.

Alt sfat pentru a face ca un ruj sa reziste mai mult timp este sa pui un servetel peste ruj, iar dupa cu o pensula pufoasa sa plasezi niste pudra translucida peste servetel. Pudra va actiona ca o bariera, oprind intinderea rujului, culoarea va fi mai de lunga durata. Peste pudra translucida mai poti adauga ruj si astfel rujul va rezista toata ziua.(A.M.)loading...

Adauga un comentariu