International

Jennifer Gates s-a căsătorit. Primele imagini de la evenimentul extravagant

Publicat: 19 oct. 2021
Tânăra de 25 de ani a făcut pasul cel mare și i-a spus „Da” lui Nayel Nassar

În urmă cu doar câteva zile, fiica lui Bill Gates a mers în fața altarului și a spus „Da”. Jennifer Gates și-a unit destinul cu cel al lui Nayel Nassar, iar evenimentul a fost unul fastuos și a avut loc într-un cadru de poveste.

Fiica lui Bill Gates s-a căsătorit, iar nunta a avut loc în data de 16 octombrie. Tânăra de 25 de ani a făcut pasul cel mare și i-a spus „Da” lui Nayel Nassar. Cei doi formează un cuplu din anul 2017, iar anul trecut s-au logodit, nunta fiind amânată pentru acest an din cauza pandemiei.

Așteptarea a luat sfârșit, iar cei doi au putut să organizeze întreg evenimentul așa cum l-au visat. Nunta lui Jennifer Gates a avut loc ferma de cai, de 16 milioane de dolari, primită cadou de tânără după absolvirea Universităţii.

Jennifer Gates a optat pentru două rochii de mireasă

Cadrul în care a fost organizat marele eveniment a fost unul de poveste, amenajat elegant. În ceea ce privește vestimentația celor doi miri, aceștia au păstrat liniile clasice.

Jennifer Gates a ales să poarte două rochii de mireasă. Ținuta de pe zi a fost de un alb pal, cu o broderie de dantelă în partea de sus, o trenă lungă și volane în partea de jos. Pentru ținuta de seară, de la petrecere, fiica lui Bill Gates a ales o rochie de tip sirenă, cu umerii goi.

Partenerul lui Jennifer Gates, Nayel Nassar, s-a încadrat și el în tiparul clasic, alegând pentru marele eveniment un costum negru, simplu și cămașă albă.

Proaspeții miri au publicat primele imagini de la nuntă, pe care le puteți vedea în galeria foto.

Adauga un comentariu