National

Jennifer Lopez, cea mai influenta vedeta din lume

Publicat: 18 mai 2012
1

Actrita si cantareata americana Jennifer Lopez este in 2012 cea mai influenta vedeta din lume, detronand-o in acest an pe Lady Gaga, potrivit unui clasament intocmit de revista Forbes.

Jennifer Lopez, 42 de ani, actrita, cantareata, dansatoare si femeie de afaceri, care a castigat in ultimul an 52 de milioane de dolari, este urmata in clasament de prezentatoarea si producatoarea TV americana Oprah Winfrey, 58 de ani (165 de milioane de dolari). Locul trei este ocupat in 2012 de cantaretul si actorul canadian Justin Bieber, 18 ani, care a castigat in ultimul an 55 de milioane de dolari. Clasamentul, care cuprinde actori, vedete de televiziune, sportivi, topmodele si muzicieni ia in considerare veniturile, vizibilitatea mediatica si impactul pe internet (Twitter, Facebook) al celebritatilor, scrie lesoir.be.

„Inainte, era suficient ca o celebritate sa joace in filme, sa cante sau sa manuiasca bine o racheta. Acum, pentru a putea fi considerat un om de succes, el sau ea trebuie sa vanda si haine, parfumuri sau chiar sa investeasca in afaceri noi”, scrie revista.

Jennifer Lopez, care figureaza in acest an pe afisele mai multor filme din Statele Unite, pregateste un turneu alaturi de Enrique Iglesias, fiind asadar persoana potrivita pentru fruntea acestui clasament. Imagine a Gilette si L’Oreal, ea are propria linie de imbracaminte, parfumul ei, facand parte si din juriul emisiunii televizate de mare succes American Idol. Lopez are 6,6 milioane de ‘followers’ pe Twitter si 12 milioane de fani pe Facebook.

Justin Bieber, al treilea pe lista Forbes, are investitii in Spotfy, Tinychat si Endflick.

Printre intrarile importante din clasament se numara cantareata si dansatoarea Rihanna, 24 de ani, pe locul al patrulea (53 milioane de dolari), cantareata britanica Adele, pe locul al 24-lea (35 milioane de dolari) si actrita columbiana Sofia Vergara (locul al 76-lea).
Lady Gaga, vedeta a retelelor sociale si numarul unu in clasamentul de anul trecut, a coborat pe locul al cincilea din cauza scaderii veniturilor (de la 90 la 52 de milioane de dolari).

Adauga un comentariu