Cancan

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună, la 17 ani de la despărțire! Cum au fost surprinși cei doi

Publicat: 12 mai 2021
Jennifer Lopez și Ben Affleck
Presa de peste ocean spune că Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt din nou împreună, la mai bine de 17 ani de când aceștia s-au despărțit

Veste bombă în showbiz-ul internațional. Presa de peste ocean spune că Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt din nou împreună, la mai bine de 17 ani de când aceștia s-au despărțit. Iată cum au fost suprinsi cei doi actori.

Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost împreună între anii 2002 și 2004, actorul fiind și primul ei logodnic. Chiar daca la acea avreme presa îi dădea ca și căsătoriți, vestea despărțirii lor a luat pe toată lumea prin surprindere. După acest eveniment, cei doi și-au văzut fiecare de viața lui și au mers pe drumuri separate.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună

Chiar dacă au trecut 17 ani de când s-au despărțit, Jennifer Lopez și Ben Affleck au rămas în relații foarte bune și au petrecut câteva zile în doi în statul Montana, SUA.

Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost împreună între 2002 și 2004, actorul fiind și primul ei logodnic. Anul acesta, la jumătatea lunii aprilie, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au confirmat că și-au rupt logodna după patru ani de relație. Astfel, după acest eveniment intens mediatizat în presa de peste ocean, avea să apară adevărată bombă. Duminica trecută, Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au urcat într-un avion privat și au plecat în vacanță.

Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite actrițe și cântărețe din SUA, însă nu are la fel de mult noroc și în dragoste. După trei divorțuri, trei logodne și alte relații romantice, diva s-a despărțit și de Alex Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, în urmă cu o lună. Însă nu a durat prea mult perioada de suferință, căci vedeta a petrecut deja ceva timp în compania altui bărbat. Și nu oricine, ci Ben Affleck, primul ei logodnic.

Se pare că cei doi ar fi plecat împreună în Montana, Statele Unite ale Americii, după cum a declarat o sursă pentru publicația E! News. Jennifer Lopez ar fi ținut legătura cu fostul logodnic în toți acești ani, ”mai mult sau mai puțîn”.

”Au petrecut aproape o săptămână împreună, în vacanță. Au fost doar ei doi”, a declarat o sursă pentru publicația E! News. Fotoreporterii Daily Mail au surprins câteva imagini din Montana cu cei doi actori.

Ben Affleck a vizitat-o pe Jennifer Lopez

La începutul lunii mai, actorul i-a făcut o vizită lui Jennifer Lopez. După ce și-a lăsat mașina în fața hotelului Bel Air, Ben Affleck (48 de ani) a luat un alt autoturism și s-a îndreptat spre locuința divei. ”S-a urcat în mașînă și a plecat”, a mai declarat o sursă. Interpretul lui Batman ar fi contactat-o de mai multe ori pe Jennifer Lopez și chiar ar fi luat cina împreunnă, legătura dintre ei fiind destul de puternică și acum.

”Ben a contactat-o pentru a vedea ce mai face și au luat cina împreună de mai multe ori în ultima lună. Este o legătură naturală între ei. Au o chimie ireală. Se bucură unul de compania celuilalt pentru moment”, a mai declarat o sursă pentru E! Online.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Gigli”, iar în 2002 și-au anunțat logodna. Doi ani mai târziu, cei doi actori au pus capăt relației, iar Ben Affleck s-a căsătorit cu actrița Jennifer Garner (49 de ani) în anul 2005. În 2015, cei doi s-au separat, după ce Affleck a înșelat-o pe Garner cu bona celor trei copii ai lor.

Adauga un comentariu