Celebritati

Jesse James isi trateaza dependenta de sex. Sandra Bullok are grija de copii lui

Publicat: 09 apr. 2010

De-a lungul mariajului, Sandra l-a ajutat pe Jesse sa isi creasca cei 3 copii: Chandler de 15 ani, Jesse Jr de 12 ani si Sunny in varsta de 6 ani. Sandra a fost cea care a lucrat mult cu Sunny, o fire introvertita si cu multe amintiri triste din mariajul adevaratilor ei parinti Jesse James si Janine Lindemulder. Sandra s-a implicat atat in cresterea si educatia copiiilor dar si procesele de custodie intentate de Janine Lindemulder lui Jesse James.

Desi implicata intr-un monstruos scandal din cauza aventurilor lui Jesse James si a unei presupuse casete in care cei doi apar facand sex, Sandra Bullok nu i-a abandonat pe cei trei copii pe care Jesse James ii are din relatiile anterioare, cat timp acesta se afla la reabilitare privind dependenta de sex.
Apropiatii actritei considera ca acesta este doar un prim pas pe care aceasta il face spre o viitoare impacare. Desi frumoasa actrita i-a sugerat sotului varianta divortului, se teme de reactia pe care ar putea sa o aiba acesta. ‘ Cred ca Sandra este speriata de moarte de cand i-a spus lui Jesse despre divort. El simte acum ca toata lumea il uraste si da vina pe ea’, a declarat o sursa din anturajul actritei.

Cu mare succes la Oscar anul trecut, este inca incert daca Sandra Bullok va urma traiectoria hollywoodiana de la agonie la divort.
Actritele Hilary Swank, Halle Berry, Reese Witherspoon si Julia Roberts s-au despartit si ele de sotii sau de partenerii lor de viata, la putin timp dupa ce au primit premiul Oscar.loading...

Adauga un comentariu