Magazin

Jessica, ingrozita ca ar putea pierde premiul de la MasterChef. Vezi motivul

Publicat: 12 iun. 2014
Jesica Zamfir, marea castigatoare de la MasterChef, mai are cateva luni bune de asteptat pana cand va intra in posesia premiului de 50.000 de euro, insa risca oricand sa piarda suma, daca nu respecta o serie de conditii extrem de dure impuse de Pro Tv.

Citeste si Ce va face CASTIGATOAREA MASTERCHEF cu marele premiu?
 

Bucuria tine astfel putin, intrucat sefii din cadrul trustului i-au prezentat situatia reala. Pentru a nu pierde banii, tanara trebuie sa respecte o clauza de exclusivitate si una de confidentialitate din contract. Mai precis, Jesica nu are voie sa apara la un alt post de televiziune in afara celor din trustul Pro si nici sa dezvaluie amanunte care tin de productia show-ului. Conform apropiatilor tinerei, Jesica a fost extrem de tensionata in utlimele zile, cand ea si familia au devenit tinta presei. 
„Nu stie cum sa faca sa nu greseasca si sa ramana fara bani. Le-a spus parintilor ei sa nu vorbeasca cu nimeni, sa nu dea nici un interviu, cu toate ca acestia nu sunt legati de un contract. A incercat chiar sa ascunda fata de apropiati faptul ca a castigat concursul, finala fiind inregistrata cu cateva saptamani inainte de momentul difuzarii. E pur si simplu disperata”, a spus un apropiat al Jesicai, potrivit wowbiz.ro.


loading...

Adauga un comentariu